Moeder af Peeping Tom

I august afholdes Waves Festival i Vordingborg, der præsenterer det nyeste og det mest originale inden for en bred vifte af scenekunstgenrer. Kom med til forestillingen 'Moeder' af Peeping Tom med efterfølgende artist talk modereret af teater- og dansekritiker Monna Dithmer.

Pluspris 140 kr.
Pris uden abonnement

For at handle til Pluspris skal du have et abonnement på Politiken

175 kr.
  • Mandag 21. august kl. 19.30
  • Vordingborg Teater, Chr. Richardtsvej 43, Vordingborg
  • Pluspris 140 kr. 
  • Pris uden abonnement 175 kr
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet

Beskrivelse

På én gang morsom, yndefuld og uhyggelig drager 'Moeder' dig ind i et ustabilt univers, hvor al logik for tid og rum er ophævet. Handlingen udspiller sig i et miljø, der virker underligt bekendt: Er det et kapel, en fødeklinik,et museum eller alle disse steder? De optrædende konfronteres med minder om og følelser af frygt, tab og lidelse. Det handler ikke om en bestemt mor, men om flere mødre, om moderskab, fravær og mangel, med kroppen som et lager, hvor et væld af bevidste og ubevidste erindringer smelter sammen, kolliderer og definerer, hvem vi er.

Selvom det primært er en danseforestilling, inddrager instruktøren Gabriela Carrizo også elementer fra teater, film og opera til at fortælle Moeder’s historie.

'Moeder' (Moder) (2O16) er den anden forestilling i familietrilogien, der begyndte med Vader (Fader) (2O14) – præsenteret i Vordingborg som åbningsforestilling under Waves 2O15 – og den afsluttes med Kinderen (Børn). Glæd dig til gensynet med de vanvittigt dygtige dansere fra Peeping Tom – superstjerner på den internationale dansescene.

Efter forestillingen vil der være 20 minutters artist talk modereret af teater- og dansekritiker Monna Dithmer.

Om Festivalen
Cantabile 2 har arrangeret Waves Festival siden 1987. Den første festival fandt sted i København, men siden 1991 har festivalerne ligget i Vordingborg, hvor Cantabile 2 er egnsteater. Waves festival præsenterer det nyeste og det mest originale inden for en bred vifte af scenekunstgenrer. Her kan du opleve Site-Specific forestillinger rundt omkring i byen, dans i verdensklasse, Ny Cirkus, komik fra alle verdens hjørne, og selvfølgelig publikumsinddragende Human Specific-forestilling, som lægger Cantabile 2’s hjerte nært. Fælles for forestillingerne er, enten er så visuelt eller sanseligt baseret, at de kan forstås uanset sprog eller nationalitet. Waves Festivalen har også igennem årene formået at hive kunstnere til Vordingborg, som tilhører den absolutte verdenselite. Vi er således stolte over, at vi har, kunne præsentere Vordingborgpublikummet for kunstnere som Peeping Tom, Teatro Tascabile og Romeo Castellucci – kunstnere, som man normalt skal til storbyerne for at opleve.

Waves Festival består, ud over et stærkt internationalt indendørs program, også af et gratis udendørsprogram, der præsenterer forestillinger fra hele verden, som hele familien kan nyde i Vordingborgs gader og stræder.

Læs mere om festivalen her: www.wavesfestival.dk

Se hele beskrivelsen

Fakta

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer og rabataftaler leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke allerede har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og sendt dig en email.

Politiken Plus
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15

email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76