Nyhed: Tænkepauser Live: Ansvar

Bliv underholdt og klogere på samme tid, når Nørrebro Teater går tæt på maj måneds bog i Tænkepauser-serien: Ansvar af Ulrik Nissen, lektor i etik og religionsfilosofi ved Aarhus Universitet.

Pluspris 100 kr.
Pris uden abonnement

For at handle til Pluspris skal du have et abonnement på Politiken

150 kr.
  • Søndag 6. maj kl. 19
  • Nørrebro Teater, Ravnsborggade 3, København N
  • Pluspris 100 kr. 
  • Pris uden abonnement 150 kr
  • Prisen inkluderer et eksemplar af bogen Ansvar
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet

Beskrivelse

Det er ikke særligt pænt at svare igen. Undtagen når det gælder ansvar. I lige præcis det tilfælde udgør vores svar bogstaveligt talt selve essensen. Det er dog op til os selv at afgøre, om vi vil sætte handling bag ordene eller blive svar skyldig. Vi har nemlig frihed under ansvar og kan selv vælge. Ulrik Nissen, rimelig ansvarsbevidst teolog ved Aarhus Universitet, ved godt, hvilken en af mulighederne han vil anbefale. For vi kan ikke leve sammen uden at leve op til vores ansvar. Men hvilket valg vi træffer, skal han jo ikke bestemme. Det er hele meningen med ansvar.

Alt dette og mere til bliver uddybet til Tænkepauser Live. Komiker og journalist Sebastian Dorset er vært og præsenterer publikum for en ny monolog, der forvandler Ulrik Nissens bog Ansvar til teater. Videnskabsmonologen opføres af skuespiller Josephine Park.

Efter videnskabsmonologen blænder vi op for et levende talkshow, hvor Sebastian Dorset møder Ulrik Nissen. Publikum kan stille spørgsmål, og alle får et eksemplar af bogen med hjem. Baren er også åben efter arrangementet, så publikum kan møde forskeren, værten, skuespilleren eller sidemanden over en drink.

Efter videnskabsmonologen blænder vi op for et levende talkshow, hvor Sebastian Dorset møder Per Jepsen. Publikum kan stille spørgsmål, og alle får et eksemplar af bogen med hjem. Baren er også åben efter arrangementet, så publikum kan møde forskeren, værten, skuespilleren eller sidemanden over en drink.

’Tænkepauser Live’ er et fast månedligt arrangement på Nørrebro Teater og præsenteres i samarbejde med Aarhus Universitetsforlag, som udgiver bogserien Tænkepauser. Mange vil kende de små bøger om store tanker, hvor topforskere fra Aarhus Universitet formidler deres viden om alt fra tro, håb og kærlighed til myrer og monstre. Forlaget kalder det viden til hverdagen. Anmelderne kalder det genialt. På Nørrebro Teater kalder vi det LIVE! 

Se hele beskrivelsen

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer og rabataftaler leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke allerede har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

Politiken Plus
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15

email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76