Tænkepauser Live: Lyd

Bliv underholdt og klogere på samme tid, når Nørrebro Teater går tæt på marts måneds bog i Tænkepauser-serien: Lyd af Anette Vandsø, Ph.D. Postdoc ved Insitut for Kommunikation og Kultur, Aarhus Universitet.

Pluspris 100 kr.
Pris uden abonnement

For at handle til Pluspris skal du have et abonnement på Politiken

150 kr.
  • Søndag 4. marts kl. 19
  • Nørrebro Teater, Ravnsborggade 3, København N
  • Pluspris 100 kr. 
  • Pris uden abonnement 150 kr
  • Prisen inkluderer et eksemplar af bogen Lyd
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet

Beskrivelse

Lyd er det nye sort. I hvert ledigt øjeblik finder vi høretelefonerne frem og lytter til podcasts og musik, eller vi taler ud i luften. Det er ikke så underligt, som det lyder. For når vi sætter luften i svingninger og hører, er det som at røre på afstand. Det er nok derfor, at vores ører også lytter, når vi sover. Eller også er det, fordi stilhed praktisk talt er umuligt, og fordi universet er gennemsyret af musik. Ja, man skulle næsten ikke tro sine egne ører. Heldigvis kan Anette Vandsø, lydforsker ved Aarhus Universitet, få os til at spidse dem, før de falder af. 

Alt dette og mere til bliver uddybet til Tænkepauser Live. Komiker og journalist Sebastian Dorset er vært og præsenterer publikum for en ny monolog, der forvandler Anette Vandsøs bog Lyd til teater. Videnskabsmonologen er skrevet af dramatiker Nanna Cecilie Bang og opføres af skuespiller Johannes Lilleøre i Niels Erlings instruktion.

Efter videnskabsmonologen blænder vi op for et levende talkshow, hvor Sebastian Dorset møder Anette Vandsø, og publikum kan stille spørgsmål. Alle blandt publikum får et eksemplar af bogen med hjem, og baren er også åben efter arrangementet, så publikum kan møde forskeren, værten, skuespilleren eller sidemanden over en drink.

’Tænkepauser Live’ er et fast månedligt arrangement på Nørrebro Teater og præsenteres i samarbejde med Aarhus Universitetsforlag, som udgiver bogserien Tænkepauser. Mange vil kende de små bøger om store tanker, hvor topforskere fra Aarhus Universitet formidler deres viden om alt fra tro, håb og kærlighed til myrer og monstre. Forlaget kalder det viden til hverdagen. Anmelderne kalder det genialt. På Nørrebro Teater kalder vi det LIVE! I de kommende måneder tager vi fat i Pessimisme, Ansvar og Kød, og hver gang præsenterer vi forskeren bag bogen samt en ny videnskabsmonolog.

Se hele beskrivelsen

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer og rabataftaler leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke allerede har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

Politiken Plus
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15

email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76