DR Koncerthuset

Sortér
DR Koncerthuset
 • Merry Christmas Baby
  MerryChristmasBaby

  Merry Christmas Baby

  Traditionen tro byder DR Big Band på en råswingende julekoncert i selskab med nogle af landets dygtigste sangere. Programmet er fyldt af fløjlsbløde ballader, inderlig jule-soul og de mest elskede klassikere fra jazzens julerepertoire, som med garanti vil skrue julestemningen blandt publikum adskillige grader i vejret.

  Spar 20% med Plus
 • Johannes’ Åbenbaring
  Johannes Åbenbaring

  Johannes’ Åbenbaring

  Et senromantisk storværk kan for første gang i 30 år opleves i Danmark: Det er chefdirigent Fabio Luisis store ønske at præsentere Franz Schmidts oratorium “Bogen med de syv segl”.

  Spar 20% med Plus
 • At the Sands
  AtTheSands_NY

  At the Sands

  Koncert med DR Big Band og Curtis Stigers i DR Koncertsalen

  Spar 20% med Plus
 • Juleoratoriet II
  Juleoratoriet

  Juleoratoriet II

  Koncert med DR VokalEnsemblet i DR Koncertsalen

  Spar 20% med Plus
 • Kavakos & Dvoraks 7.
  Kavakos

  Kavakos & Dvoraks 7.

  Sonning-prisvinderen Leonidas Kavakos er tilbage som dirigent, denne gang med to romantiske værker: Dvoraks medrivende Symfoni nr. 7 og den smukke, tragiske Cellokoncert af Schumann. Som solist har Kavakos inviteret den norske cellovirtuos Truls Mørk.

  Spar 20% med Plus
 • Duruflés Requiem
  Durufles

  Duruflés Requiem

  Den franske komponist Maurice Duruflés Requiem er med sin blide, inderlige og tidløse musik blevet et af de mest populære korværker – lige højt elsket af korsangere og publikum. Hør også Koncertsalens mægtige orgel stråle i korværker af andre franske komponister – herunder en anden stor orgelvirtuos, Marcel Dupré.

  Spar 20% med Plus
 • Canellakis & Zimmermann
  Zimmermann

  Canellakis & Zimmermann

  Fire tyske klassikere, dirigeret af den unge, talentfulde Karina Canellakis fra New York. Her møder man Beethovens energi, Mendelssohns livfuldhed, Schumanns indadvendte drømme og Hindemiths drilske ironi. Solisten er selv en tysk mester: Frank Peter Zimmermann.

  Spar 20% med Plus
 • Luisi & Beethovens 5.
  Luisi_beethoven

  Luisi & Beethovens 5.

  “Skæbnesymfonien”, Beethovens Symfoni nr. 5, er klassisk musik, når den er mest slagkraftig. Oplev Beethoven sammen med en eksplosiv kinesisk koncert for slagtøj og orkester, The Rite of Mountains (“Bjergritualet”), der på få år er blevet opført mange gange i Vesten.

  Spar 20% med Plus
 • Lukas-passionen
  Lukas passionen

  Lukas-passionen

  DR SymfoniOrkestret vil de kommende år præsentere et moderne oratorium hver påske. Det første påskeværk er Lukas-passionen, skrevet i 2014 af den skotske komponist James MacMillan. Han er en af vor tids store fornyere af religiøs musik og dirigerer selv denne danske førsteopførelse.

  Spar 20% med Plus
 • De Skønneste Kor
  De skønneste kor

  De Skønneste Kor

  Kom og nyd den storslåede klang af 74 professionelle sangstemmer i nogle af de skønneste korværker, der er skrevet. Efter sidste års udsolgte Skønne Kor-koncert er her igen muligheden for at høre DR KoncertKoret sammen med kollegerne fra DR SymfoniOrkestret – med musikalske overraskelser og mulighed for at synge med undervejs.

  Spar 20% med Plus
 • Luisi & Bruckners 7.
  Luisiogmahler

  Luisi & Bruckners 7.

  Chefdirigent Fabio Luisi præsenterer musik af to af sine yndlingskomponister. Bruckners majestætiske Symfoni nr. 7, inspireret af Wagner, og Richard Strauss’ raffinerede Obokoncert. 23-årige Eva Steinaa er for første gang solist med sit eget orkester under Luisis ledelse.

  Spar 20% med Plus
 • Collon & Mahlers 10.
  Collon

  Collon & Mahlers 10.

  Flere musikforskere arbejdede i årevis på at udfylde hullerne i Mahlers manuskript, og i 1964 var en rekonstruktion færdig. Det efterladte værk viste sig at være en vældig symfoni i fem store satser. Åndfuld, senromantisk musik, hvor Mahler viser vej mod nye verdener, som han aldrig selv kom til at opleve.

  Spar 20% med Plus
 • DR PigeKorets Midsommer
  DR Pigekoret

  DR PigeKorets Midsommer

  Den nordiske midsommer vækkes til live i en sanselig og sommerlig fortælling, hvor DR PigeKoret sammen med børnene fra DR Korskolen og musikalske gæster byder op til eventyr og duften af sommerenge indhyllet i danske sommersange og dugfriske kompositioner.

  Spar 20% med Plus

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer og rabataftaler leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke allerede har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

Politiken Plus
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15

email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76