Nu tændes tusind julelys

Danmarks Underholdningsorkester præsenterer sæsonens stemningsfulde julekoncert i Garnisons Kirke.

Med dirigenten Andreas Vetö i spidsen, spiller orkestret et herligt udvalg af den mest elskede og traditionsrige julemusik. Med sig har de Sankt Annæ Pigekor, dirigeret af Anne Marie Granau, og den vidunderlige sopran Louise Fribo.

Pluspris 180 kr.
Pris uden abonnement

For at handle til Pluspris skal du have et abonnement på Politiken

225 kr.
  • Mandag 12. december kl. 19.30
  • Garnisons Kirke Sankt Annæ Plads 4, 1250 København K
  • Pluspris 180 kr. 
  • Pris uden abonnement 225 kr.
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet.

Beskrivelse

Det kimer nu til julefest
Danmarks Underholdningsorkester byder velkommen til en stemningsfuld aften med en skøn blanding af klassiske og populære juletoner. Nyd bl.a. Gloria in Excelsis Deo, Ave Maria, Silent Night, uddrag fra Nøddeknækkeren og Britten’s A Ceremony of Carols, Det kimer nu til julefest, Andrew Lloyd Webbers Pie Jesu og en helt ny julemedley af Martin Nygård Jørgensen.

Andreas Vetö
Andreas Vetö er uddannet ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, og debuterede i 2007. Han har arbejdet med en lang række kunstnere, især inden for populærmusikken og big band-genren, bl.a. Cæcilie Norby, Safri Duo, Anna David, Peter Frödin, Mark Linn, og Oh Land. Danmarks Underholdningsorkester var så heldige at stifte bekendtskab med Andreas ved 'Arrival from Sweden' showet, og han er nu tilknyttet Danmarks Underholdningsorkester som ekstern producent og gæstedirigent.

Louise Fribo
Danmarks internationale sangstjerne er med sine mange optrædener på operascener i bl.a. Hamburg, Berlin og Wien en af de få sangerinder der kan glæde sig over international succes såvel som en sprudlende karriere i Danmark.

Louise har høstet formidable roser for sine præstationer, og de tør godt love at hun kommer til at lyse som en stjerne til denne julekoncert. “Musicalstjernen Louise Fribo har den vildeste stemme i dansk showbiz lige nu. Stemmen der får tårerne til at pible”  skrev Information om hendes rolle i Love Never Dies. Om hendes rolle i Sound of Music på Det ny Teater lød det bl.a. at “hendes stemme sender kærlighed ud til hvert eneste sæde under lysekronen”.

Louise har indspillet 7 albums – senest et musical album med sange af Andrew Lloyd Webber.

Sankt Annæ Pigekor
Har sin base på Sankt Annæ Gymnasium, Københavns Kommunes Sangskole. Pigekoret har en omfattende koncert- og turnéaktivitet både i Danmark og internationalt. Sankt Annæ Pigekor har vundet 7 guldplaceringer ved 4 internationale korkonkurrencer, senest i den 30. Internationale Schubert-konkurrence i Wien 2016.

Sankt Annæ pigekor er under protektion af Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Benedikte.

Anne Marie Granau
Er chefdirigent for Sankt Annæ Pigekor. Anne Marie har arbejdet med adskillige danske orkestre og kor, bl.a. Det Kgl. Kapel, Sønderjyllands Symfoniorkester, Athelas Sinfonietta, Ars Nova Copenhagen og DR Vokalensemblet. Fra 2010-14 var hun assisterende dirigent og siden korsyngemester på Operaen i København.

Se hele beskrivelsen

Fakta

Har du også set disse?

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer og rabataftaler leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke allerede har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding til nyhedsbrev fra Politiken Plus.
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og sendt dig en email.

Politiken Plus
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15

email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76