Komos Festival

Københavns nye folk-festival med 18 internationale og danske artister i Kongens Have

Spar 200 kr. med Plus
  • Fredag 16. og lørdag 17. juni 2017
  • Kongens Have, Gothersgade, København K
  • 2-dages partout armbånd - Pluspris 495 kr.
  • Pris uden abonnement 695 kr.
  • Billetprisen er inkl. billetgebyr. 
  • Log ind og følg linket til billetter med Plusrabat. 
  • OBS: Billetter kan ikke købes i Politikens Forhal

Beskrivelse

Komos Festivalen byder indenfor til todages festival i Kongens Have, hvor der vil blive kælet for både øregangene og smagsløgene. Med københavnerens udtalte interesse for mad og musik er det oplagt at afholde en festival, hvor enestående mad og fantastiske musikoplevelser kombineres.

Med festivalens undertitel 'Folk and Food in the Garden' er musikgenren slået fast. Mange af de bands som vi kender fra hitlisterne i dag, knytter stærke bånd til folk-musikken, en genre som ikke altid har fået den kredit, som den fortjener. Det ændres nu med Københavns helt egen folk-festival. Genren spænder vidt, og publikum vil kunne opleve både det traditionelle og det nye.

Oplev Kris Kristofferson (US), Passenger (UK), Folkeklubben (DK), Lisa Ekdahl (SE), Jacob Dinesen (DK), Flogging Molly (US), Dissing, Dissing, Las & Dissing (DK), Jonah Blacksmith (DK), Joseph (US), Leif Vollebekk (CAN), Matthew & The Atlas (UK), Michael Møller & Foreign Lands (DK), Seafret (UK), Select Captain (DK), Smooth Hound Smith (US), Tall Heights (US), The Grenadines (DK) og The House of Songs feat. Poul Krebs (DK), Troy Campbell (US) & Daniel Lemma (SE). 

Læs mere om alle kunstnerne her og se programmet her

Maden
Det er Kødbyens Mad & Marked, der sætter festivalens gastroscene. København er en af Europas største madmetropoler, og det skal kunne ses, mærkes og smages på festivalen. Komos har for at højne gæsternes madoplevelse indgået et samarbejde med Kødbyens Mad & Marked, som ikke bare er kendt for street food og god stemning i Kødbyen, men også har sørget for madoplevelser ud over det sædvanlige i mange andre konstellationer.

Maden på festivalen vil være forankret i nogle simple, men altafgørende principper: Råvarerne skal være lokale, økologien er vigtig, bæredygtighed er afgørende og kvalitet i øjenhøjde er fundamentalt.

 

Fakta

Har du også set disse?

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer og rabataftaler leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke allerede har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og sendt dig en email.

Politiken Plus
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15

email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76