Matthæuspassion med Camerata kor og orkester

Der venter publikum en stor aften i Holmens Kirke i påsken, når kammerkoret Camerata under kyndig ledelse af dirigent Martin Nagashima Toft tager på en rejse gennem hele lidelseshistorien, som den står beskrevet i Matthæusevangeliet

Pluspris 170 kr.
Pris uden abonnement

For at handle til Pluspris skal du have et abonnement på Politiken

200 kr.
  • Onsdag 28. marts kl. 18.30
  • Holmens Kirke, Holmens Kanal 21, København K
  • Pluspris 170 kr. 
  • Pris uden abonnement 200 kr.
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet.
  • Dørene åbnes kl. 17.30. Unummererede pladser. Kom i god tid.

Beskrivelse

Dirigent Martin Nagashima Toft tager de over 100 medvirkende; solister, instrumentalister og korsangere publikum på en rejse gennem hele lidelseshistorien, som den står beskrevet i Matthæusevangeliet og lyder med Bachs mesterlige toner. Velkendte koraler og fantastiske arier binder dette rørende værk sammen.

Engelske Nathan Vale har en international karriere som opera- og koncertsanger. Han har bl.a. sunget tenor og evangelist i Bachs passioner og Juleoratorium med fremtrædende dirigenter i lang række europæiske lande. Norske Alexander Nohr har i Danmark sunget overbevisende på Teater Hedeland og for nylig vundet 2. pris i Copenhagen Lied Duo Competition. I sit hjemland har han fremtrædende roller ved en række operahuse. Svenske Anna Forsebo er ekspert bel canto opera-repertoiret og hun har haft roller i bl.a. Italien, Spanien og Danmark. Hun har dog også tit været solist i værker af bl.a. Brahms, Mozart, Händel og Bach. Svenske Ann-Kristin Jones har sunget en lang række operaroller i Danmark og Sverige og er fastansat ved GöteborgOperaen. Desuden er hun ofte solist med danske og svenske symfoniorkestre med fremtrædende dirigenter. Mathias Hedegaard har haft roller på bl.a. Det Kgl. Teater, Den Jyske Opera, GöteborgsOperan, Tiroler Landestheater Innsbruck og Wermlandsoperan i et repertoire, der spænder fra Monteverdi til nutidige værker. Desuden er han en efterspurgt oratoriesanger i både ind- og udland. Lars Møller er et kendt navn på operascenerne i Tyskland med en lang række af roller bag sig. De senere år har han også sunget på Det kongelige teater og Opera Hedeland. Som koncertsolist har han sunget over hele Skandinavien og i Tyskland.

Martin Nagashima Toft dirigerede Camerata fra 2006 til 2013, hvor han bl.a., dirigerede Bachs Matthæuspassion. Siden har hans internationale karriere for alvor taget fart med engagementer som musikalsk leder ved bl.a. Deutsche Oper Berlin, Festspielhaus Baden-Baden samt operahuse og orkestre i Holland, Italien, Schweiz, Sverige, Spanien og Tyskland. Vi glæder os utroligt til at have Martin tilbage i spidsen for årets Matthæuspassion.

Medvirkende: 
Nathan Vale, evangelist
Alexander Nohr, Jesus
Anna Forsebo, sopran
Ann-Kristin Jones, alt
Mathias Hedegaard, tenor
Lars Møller, bas
Brønshøj Kirkes Pigekor
Hillerød Kirkes Børne- og Ungdomskor
CAMERATA kor og orkester
Martin Nagashima Toft, dirigent

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer og rabataftaler leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke allerede har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

Politiken Plus
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15

email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76