Nyhed: Suburban Summit

Oplev en unik koncert, når 3 spændende artister, Bo Madsen, Josefin Öhrn og Dave Allen, mødes den sidste uge i november til Suburban Summit, der er Forbrændingens platform for unikke kunstneriske samarbejder.

Artister mødes på en tom scene. Et blankt lærred - der skal skabes noget nyt. De 3 artister får en uge til at skabe indhold sammen til en fælles koncert, der afholdes lørdag 2. december.

Pluspris 140 kr.
Pris uden abonnement

For at handle til Pluspris skal du have et abonnement på Politiken

189 kr.
  • Lørdag 2. december kl. 21
  • Forbrændingen, Vognporten 11, Albertslund
  • Pluspris 140 kr. 
  • Pris uden abonnement 189 kr.
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet.

Beskrivelse

Bo Madsen er især kendt fra sin tid i det verdenskendte indierock-band Mew, men har på det sidste fokuseret på sin billedkunst, samt på sit naivistiske musik-projekt Turbolens, hvor Bo, med sit band af børn, efter eget udsagn forsøger at finde ind til noget organisk, uperfekt og levende. 

Svenske Josefin Öhrn giver den sædvanligvis som den moderne psych-rocks dronning, når hun optræder med sit band The Liberation. Med en vokal, som trækker referencer til sangerinder som Hope Sandoval, kaster Josefin sig ud i spacede, tranceskabende kompositioner og har en særlig evne til at forsvinde helt ind i musikken. En helt særlig live-oplevelse!

Britiske Dave Allen er, som originalt medlem af post-punkerne Gang Of Four, garant for alt det kantede, stikkende og højtråbende. Side om side med bands som XTC og Talking Heads, havde Gang Of Four sin storhedstid fra sidst i 70’erne og godt op i 80’erne. Dave har siden arbejdet for Beats Music (ja, dem med hovedtelefonerne), Apple Music og North, hvor han skaber digitale strategier for salg af musik, men svinger stadig et ekstremt tight bas!

Bo glæder sig til det kreative møde med de to spændende personligheder:

”Jeg er glad for at være med i dette Suburban Summit, og glæder mig til at skabe og opfindende disse talentfulde mennesker. Det bliver et eventyr, og jeg har allerede mit Dr. Livingstone-outfit på!”

De 3 spændende artister mødes på Forbrændingen den sidste uge i november, og spiller en helt unik koncert den 2. december.

Se hele beskrivelsen

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer og rabataftaler leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke allerede har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

Politiken Plus
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15

email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76