Sensai ansigtsbehandling

Det er blevet efterår. Og dermed er det også blevet tid til at klatre op i stolen og ind under de lune tæpper hos Abby Beauty Cult i Dronningens Tværgade og lade sig forkæle i hele ansigtet i en god times tid med produkter fra japanske Sensai.

Pluspris fra 600 kr.
Pris uden abonnement

For at handle til Pluspris skal du have et abonnement på Politiken

fra 825 kr.
  • Oktober & November 2016
  • Mandag, tirsdag og onsdag kl. 10, 12 og 14 samt tirsdag kl. 15.45
  • Abby Beauty Cult, Dronningens Tværgade 23, Kbh. K
  • Pluspris 600 kr. 
  • Pris uden abonnement 825 kr
  • Pluspris inkl hals 750 kr.
  • pris uden abonnement inkl. hals 975 kr. 
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet 

Beskrivelse

En ansigtsbehandling til nedsat pris hos Cecilie Tvegaard og Tina Lyhne i Abby Beauty Cult i København er en populær efterårsklassiker i Plus-regi. 

Når man har lagt sig til rette i stolen under lysekronen i den uhøjtidelige og intime salonstemning på 1. sal, hvor det ofte er Leonard Cohen der leverer soundtracket i højttalerne, begynder behandlingen med en afrensning af huden med to forskellige produkter.

Grundtanken i Sensais hudpleje er dobbelt afrensning af huden og derefter dobbelt fugtbehandling. Et princip, der er hentet i det japanske teritual, forklarer Cecilie Tvegaard.

Efter afrensningen fjernes de døde hudceller med en enzympeeling – et pulver, der piskes op med vand til flødeskumskonsistens og som ikke indeholder de små, hårde korn, der normalt er i en peelingcreme og som kan være svære at slippe af med igen. 

Så bliver øjenbrynene rettet og farvet, og i det næste kvarters tid blæser varme, fugtige dampe ind i ansigtet, som åbner huden og gør det nemmere at dybderense den for talgknopper, hudorme og urenheder. Dem er der så flere af, end man måske lige selv gik og troede. Og det er ikke de mest behagelige minutter af behandlingen, der går med at trykke og presse på næse, kinder og hage for at få skidtet væk.

Men når det er overstået, venter behandlingens behagelige højdepunkt. Nemlig en afslappende ansigtsmassage, hvor muskler og spændinger i kæbepartiet, som man ikke anede, man havde, bliver løsnet og trykket med fingerspidserne. Hele ansigtet bliver masseret, strøget og trykket, så huden til sidst føles som varm, blød modellervoks. Og så foregår massagen i øvrigt med en creme, der i sig selv har en detox-virkning og som trækker det sidste snavs ud af ansigtet, forklarer Cecilie Tvegaard.

Dernæst bliver ansigtet, øjnene og læberne smurt ind i hver sin maske, som passer til ens hudtype. Øjenvipperne bliver farvet og man får lov at ligge at slappe af i stolen endnu en stund, inden huden til sidst får dobbelt fugt – først en flydende lotion og derefter en creme.

Når huden er mættet med fugt, bliver der lagt en let make up med produkter fra den danske makeupartist Kjær Weis. For ifølge Cecilie Tvegaard handler det dybest set om at have en ren og gennemfugtet hud – så behøver man ikke så mange forskellige remedier på makeup-hylden.

Med sig hjem får man – udover splinternyt ansigtsbetræk – også en vaskeklud fra Sensai, der er vævet af gummi og silke, som i sig selv har en peelende effekt og en værdi af 95 kr. Så længe lager haves er der også en toilettaske med produkter fra Sensai til Plus-kunderne. 

Se hele beskrivelsen

Fakta

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer og rabataftaler leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke allerede har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding til nyhedsbrev fra Politiken Plus.
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og sendt dig en email.

Politiken Plus
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15

email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76