Barolo Week 2016

Barolo Wine Makers Dinners og Barolo Festival hos L’Enoteca di Mr. Brunello i København.

Pluspris fra 250 kr.
Pris uden abonnement

For at handle til Pluspris skal du have et abonnement på Politiken

fra 370 kr.

Fem Barolo Wine Makers Dinners 

 • Tirsdag d. 22. onsdag, d. 23. og torsdag, d. 24. november kl. 19-23
 • Fredag d. 25. og lørdag d. 26. november kl. 19-24 - UDSOLGT
 • L’Enoteca di Mr. Brunello, Rysensteensgade 16, 1564 Kbh V
 • Pluspris 22-24. november 795 kr.
 • Pris uden abonnement 22-24. november 1.095 kr.
 • Pluspris 25-26. november: 1.295 kr.
 • Pris uden abonnement 25-26. november 1.495 kr.
 • Billetgebyr 10 kr. pr. billet.
 • Billetprisen inkluderer: Entré/garderobe, 4-6 retters middag, 7-13 baroloer + øvrige Langhe, Barbera og Barbaresco vine, mineralvand, kaffe & sødt 


Barolo Festival

 • Lørdag d. 26. november 2016 fra kl. 12.30-14
 • L’Enoteca di Mr. Brunello, Rysensteensgade 16, 1564 Kbh V.
 • Pluspris 250 kr.
 • Pris uden abonnement 370 kr.
 • Billetgebyr 10 kr. pr. billet.
 • Billetprisen inkluderer: Garderobe, entré til festivalen, smagning af 20 forskellige baroloer, diverse Langhe, Barbera og Barbaresco vine, direkte vinindkøb hos udvalgte producenter,  attraktive udsalgspriser hos os og lækker let buffet.

Beskrivelse

Fyld Barolometeret op og kom med på vineventyr hos os. Vi har af flere omgange været på tur i Piemonte i løbet af det forgange år og besøgt adskillige dygtige og beundringsværdige Barolo producenter, med flotte, men også meget forskellige, vine og produkter.

Altsammen for at finde frem til lige præcis de vine vi ville vide os sikre på at kunne (glæde os til at) præsentere for det hard core og velbevandrede Baroloentusiastiske københavner-publikum, som vores bydel efterhånden præsenterer.

Seks producenter har vi udvalgt og baroloernes respektive ‘forældre’ (producenterne) kommer også med på besøg, når vi lukker op for et brag af en festuge i uge 47: Alle aftener på restauranten er øremærkede til Wine Makers Dinners, og altså således også med Wine Maker’ne til bords. Vi skal smage Baroloer og andre piemontesiske perler en masse. Men der er ikke kun linet op til middag. En storslået Barolo Festival om lørdagen, hvor alle de forskellige vine kan smages - 20 forskellige baroloer og en række øvrige Langhe, Barbera & Barbaresco’er, er også på programmet. Så du kan godt begynde at glæde dig :-)

Det kommer der til at ske til Wine Makers Dinner
Tirsdag d. 22. november, onsdag d. 23. november og torsdag d. 24. november:
Enzo Brezza fra Barolo og Simone Scaletta fra Monforte d’Alba præsenterer tilsammen syv af deres forskellige baroloer, fra forskellige marker og i forskellige årgange - plus det løse, der kommer nemlig også både Langhe og Barbera på bordet. Vi kommer derfor op på 11 forskellige vine i alt. Til de gyldne, røde dråber serveres en skøn 4-retters menu, mineralvand og efter middagen kaffe med sødt. Arrangementet er fra kl. 19:00 - 23:00

Fredag d. 25. november og lørdag d. 26. november:
Paolo Manzone og Sergio Germano, begge fra Serralunga d’Alba, Vite Colte der repræsenterer marker i hele Barolo-distriktet - dem vi skal smage er fra Barolo - og den nyligt udklækkede producent Baccà fra Monforte d’Alba, præsenterer tilsammen 13 forskellige baroloer, fra forskellige marker og i forskellige årgange. Også her, plus det løse, der vil nemlig også blive serveret både Langhe, Barbaresco og Barbera, så vi kommer op på omkring 20 vine i alt. Til disse serveres en skøn 6-retters menu, mineralvand og efter middagen kaffe med sødt. Arrangementet er fra kl. 19:00 - 24:00

Det kommer der til at ske til Barolo Festivalen 
Festival lørdag d. 26. november: 
Det bliver en fest! Mere end 20 forskellige baroloer fra forskellige marker og i forskellige årgange, Barbera, Barbaresco og Langhe - alt er stillet op så du i løbet af festivalen kan smage dig igennem så meget som du har lyst til. Baroloproducenterne Paolo Manzone, Sergio Germano, ægteparret fra Baccà og Vite Coltes mand er også alle hos os og lige til at få en spændende snak med om vin, terroir og hvad du ellers måtte have af spørgsmål.

De gyldne dråber akkompagneres af en let og indbydende buffet og så vil der selvfølgelig være mulighed for at købe rigt ind både til hjemmet og til jul - alt sammen til yderst attraktive priser. Hos nogle af producenterne kan der tilmed købes direkte. Så fyld Barolometeret op og kom med til et eller flere af disse spændende, smagfulde og læringsrige Baroloarrangementer vi holder i denne uge.

Se hele beskrivelsen

Fakta

Har du også set disse?

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer og rabataftaler leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke allerede har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding til nyhedsbrev fra Politiken Plus.
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og sendt dig en email.

Politiken Plus
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15

email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76