Udsolgt Madkursus: På rundtur i havets spisekammer

De som påstår, at de ikke kan lide fisk, har ikke smagt den rigtig veltilberedt. På dette madlavningskursus i Kødbyen får du styr på grundteknikkerne og de rigtige tilberedningsmetoder, når der er fisk på menuen.

Pluspris 360 kr.
Pris uden abonnement

For at handle til Pluspris skal du have et abonnement på Politiken

450 kr.
  • Tirsdag 23. januar kl. 17-20 - Udsolgt
  • Torsdag 15. marts kl. 17-20 - Udsolgt
  • Tirsdag 22. maj kl. 17-20 - Udsolgt
  • Københavns Madhus – Slagtehuset, Slagtehusgade 11, 1715 København V
  • Pluspris 360 kr. per kursus
  • Pris uden abonnement 450 kr. per kursus
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet

Beskrivelse

Havene omkring Danmark bugner af fisk, men hjemme i køkkenerne kan det knibe med at få brugt andet end de velkendte typer som f.eks. torsk og rødspætte. Især hvis der er ’fiske-skeptikere’ i familien. På dette madkursus hos Københavns Madhus i Kødbyen lærer vi dig at tage livtag med fiskeretterne - også de arter du ikke nødvendigvis har arbejdet med før. Vores kok tager udgangspunkt i to forskellige fisk, som er i sæson i kursusperioden.

At servere en delikat fisk kræver særlig fokus på tilberedningen. På kurset lærer du derfor at vurdere fisken i forhold til friskhed og du lærer, hvordan du tilbereder den, så slutresultatet ikke bliver tørt og kedeligt. Derudover gennemgår vores kok generelle fileterings- og tilberedningsteknikker, og du lærer hvad du skal kigge efter og spørge ind til, når du køber fisk. Vores kok gennemgår også kolde tilberedningsmetoder som f.eks. tatar og du får inspiration til garniture og saucer, der passer godt til fiskeretter.

Vi starter med skuekøkken og lidt snacks. Herefter trækker I i forklædet og skal tilberede to fiskeretter. Vi afslutter kurset med fællesspisning. Vores værter sørger for alt det praktiske, så du skal blot møde op og suge til dig af viden og inspiration og have en dejlig aften med mad af høj kvalitet.

Hos Københavns Madhus har vi ti års erfaring med solidt madhåndværk og kokketeknik. Vores madkurser afholdes i vores køkkener i Kødbyen, så det er tæt på både byliv og offentlig transport.

Vores kokke og undervisere repræsenterer et bredt udsnit af den danske madkultur, og kommer fra både Michelinrestauranter og landkøkkener. Du får teori og praksis serveret, så du er klædt godt på til at prøve kræfter med nye opskrifter, råvarer og tilberedningsmetoder.

Og som med alt vores andet arbejde, er bæredygtighed og gode, økologiske råvarer i højsædet når vi laver madkurser. Er du på kursus hos os, vil valget af de rette råvarer fylde mindst lige så meget som tilberedningen af dem.

Se hele beskrivelsen

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer og rabataftaler leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke allerede har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

Politiken Plus
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15

email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76