Udsolgt Politikens Bageskole

Lær at bage det perfekte brød – eksklusivt bagekursus med Bøje Lomholdt

Pluspris 1.000 kr.
Pris uden abonnement

For at handle til Pluspris skal du have et abonnement på Politiken

1.500 kr.
  • Lørdag 17. februar kl. 10-16 (Billetsalg lukker 15. feb. kl. 14)
  • Lørdag 24. februar kl. 10-16 (Billetsalg lukker 22. feb. kl. 14)
  • Lørdag 3. marts kl. 10-16 (Billetsalg lukker 1. mar. kl 14)
  • Lørdag 17. marts kl. 10-16 (Billetsalg lukker 15 mar. kl. 14)
  • Suhrs Højskole, Pustervig 8, København K
  • Pluspris 1.000 kr.
  • Pris uden abonnement 1.500 kr.
  • Tilkøb af cocotte (støbejernsgryde) fra Staub Pluspris 1.200 kr. alm. pris 1.929 kr.  (læs mere under fakta)
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet.

Beskrivelse

”Jeg vil ikke påstå, at det er nemt at bage brød på surdej – som i: Det tager ingen tid, og man behøver ikke at gøre sig umage. Til gengæld er det en næsten ufattelig enkel proces, som der er nærmest zenagtige muligheder i at fordybe sig i – og som giver én helt utrolige belønninger.” 

Sådan skriver Bøje Lomholdt, der er kendt som manden bag det fantastiske surdejsbrød man kunne købe i Bøjes Brød, og som for nylig er blevet demonstreret for Politikens læsere i Politikens Bageskole.
Nu har hurtige abonnenter mulighed for at lære kunsten af mesteren selv: En hel lørdag viser Bøje Lomholdt hvordan man laver den perfekte dej og bager det helt vidunderligt brød, som sætter selv de bedste bagere skakmat. Undervejs fortæller han om brød og bagning, og på grund af holdenes beskedne størrelse, er der masser af tid og plads til spørgsmål, råd og vejledning til den enkelte. Madredaktør Mette Mølbak kigger også forbi.

Der er plads til 12 deltagere på hver enkelt kursus.

Du får: 
En hel kursusdag med Bøje Lomholdt
2 hævekurve inkl. hæveklæder
En let frokost, der selvfølgelig inkluderer Bøjes brød
På kurset laver du din egen dej, som du skal bage den efterfølgende morgen
Det er nødvendigt for brødets succes at du bager det i en støbejernsgryde
Gryden kan tilkøbes i forbindelse med kurset
Medbring gerne en kurv eller lignende som du kan transportere dine hævekurve med dej hjem i

Om Bøje Lomholdt: 
Efter 20 år som filmfotograf gik Bøje Lomholdt i lære som brødbager i Meyers Bageri og var senere i praktik hos brødmestrene over dem alle, Chad Robertson i San Francisco. I 2013 åbnede han sit eget bageri, Bøjes Brød, og i 2014 fik Bøje Det Danske Gastronomiske Akademis hædersdiplom for sit surdejshævede hvedebrød.

Se hele beskrivelsen

Fakta

Tilkøb af cocotte (støbejernsgryde)

Franske Staub er kendt for deres kvalitetsgryder i støbejern og er optimale at bage i, Cocotten er lavet af støbejern med en mat, sort emalje på den indvendige side, hvilket hurtigt fordeler varme.

Cocottens særlige drop-struktur i lågets underside er en af grundene til, at den er så velegnet til at bage brød i: den opsamler nemlig dampen under tilberedningen og drypper den ensartet tilbage over brødet, som får en dejlig sprød skorpe.

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer og rabataftaler leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke allerede har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

Politiken Plus
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15

email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76