Marou Chocolat

Chokoladen er udelukkende lavet på Trinitario bønnen – som er den fineste af ædelbønnerne. De forskellige varianter kommer fra forskellige regioner – og smager helt forskelligt!

Chokoladen produceres “From Bean to Bar” lokalt i Vietnam, og hele værditivæksten går dermed til lokalsamfundet. Det er “Fairtrade beyond Fairtrade”.

Emballagen er en historie for sig – den specielle overflade med det matte guldtryk kan ikke skabe på industrielle offset maskiner, og derfor håndtrykkes papiret – og chokoladen håndpakkes naturligvis. En special edition for Wallpaper fik stor opmærksomhed og var en anerkendelse af arbejdet med emballagen.

Chokoladen indeholder kakaobønner og rørsukker.
Ingen tilsætninger eller soyalechitin, naturligvis! 

Læs meget mere her www.marouchocolate.com

 

 

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer og rabataftaler leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke allerede har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding til nyhedsbrev fra Politiken Plus.
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og sendt dig en email.

Politiken Plus
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15

email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76