Historisk villa ved porten til Rom

8 dages kør-selv-ferie på 4-stjernet hotel ved Frascati, Italien

På en bakketop ved vinbyen Frascati ligger Hotel Villa Vecchia med udsigt over Castelli Romani-området - en luksuriøs oase med en pragtfuld beliggenhed.

Pluspris 2.449 kr.
  • For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside - se mere under fakta.
  • Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse 2.449 kr. 
  • Opholdet inkluderer
    7 overnatninger med morgenbuffet
    3 x 3-retters middag og 1 velkomstdrink
  • Ankomst 2016
    Valgfri ankomst 15.01 - 08.12.2016

Beskrivelse

På hotellet finder I en blanding af gæstfrihed, kultur, historie, smagsindtryk og afslapning, der udgør essensen af et ophold på det elegante hotel, der har udsigt til Rom - den evige by (22 km).

I Rom kan selv de mest forsigtige nordboere ikke undgå at føle livets pulse dunke lidt hurtigere og mere kraftfuldt. Her kan I blandt andet mærke de historiske vingesus i Skt. Peterskirken, på toppen af Den spanske trappe og i Colosseum. Men nærområdet omkring hotellet byder også på gode
oplevelsesmuligheder. Besøg for eksempel den smukke by Castel Gandolfo (11 km), hvor paven har sit sommerpallads eller tag et svalende dyp i den vulkanske kratersø Lago Albano. Vil I hellere bade i havet, kan det anbefales at køre til Lido di Ostia ved Middelhavskysten (42 km) på en varm
sommerdag.

Efter en lang dag med gode oplevelser kan I slappe af under hvælvingerne i hotellets velrenommerede restaurant, nyde et glas lokalt produceret vin,stresse af i swimmingpoolen i hotellets park eller gå en tur mellem oliventræerne. Her finder I indbegrebet af den italienske feriedrøm, der rummer både den karakteristiske, italienske natur og naboskabet med byen, hvor nogle af verdens største kunstværker og ideer er blevet skabt.

Tips til oplevelser
Der findes mange spændende museer i nærområdet. Besøg for eksempel Barco Borghese (3 km), Museo della Citta (25 km), Museo diffuso del Vino (3 km), Observatorio Astronomico (2 km) m.fl.
Byen Frascati - kendt for sin hvide mousserende vin (fremtillet på malvoisiedruer).

Oplev blandt andet også Skt. Peters katedral: 2 km. Oplev Monte Porzio Catone. Byen ligger i et område, der er rigt på interessant historie. Her finder du blandt andet ruinerne af den antikke by
Gesu: 3 km. Se det historiske kloster fra 1000-tallet i Grottaferrata: 5 km. Bad i den spektakulære, vulkanske kratersø Lago Albano vid Castel Gandolfo i Albanobjergene, hvor paven har sit sommerpallads: 11 km. Rom - den evige by: 22 km. Roms astronomiske observatorium: 23 km.
Rainbow Magicland - forlystelsespark for hele familien: 27 km. Modedistriktet Valmontone Outlet: 28 km. Ostia Antica - se de velbevarede ruiner af en romersk havneby, som blev grundlagt omkring 400 år f.Kr.: 38 km. Lido di Ostia - den herlig badeby: 42 km. Museet med de romerske skibe ved Fiumicino: 42 km.

Se hele beskrivelsen

Fakta

Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse 2.449 kr. 
Ekstra opredning 2.149 kr.  Ekspeditionsgebyr 79 kr 

Børnerabat (ved to betalende voksne)
Max. 1 barn 0-5 år gratis i forældres seng.
Max. 2 barn 6-11 år ½ pris i forældres værelse.
Forbehold for udsolgte datoer.

Opholdet på Hotel Villa Vecchia indeholder
7 overnatninger med morgenbuffet, 3 x 3-retters middag og 1 velkomstdrink, trådløst internet (Wi-Fi), fri parkering.

Om hotellet
Hotellet er en historisk villa beliggende lige uden for vinbyen Frascati i hjertet af området Castelli Romani i Lazio-regionen. Indretningen er elegant og hotellet ligger i en flot park med god udsigt over bakkerne. Hotellet har restaurant, bar, cafe, elevator, roomservice, vinterhave og cykeludlejning.
Hotellets swimmingpool ligger i hotellet egen park, og her findes der også liggestole og parasoller. Der er gratis parkering ved hotellet. Alle værelser er røgfri og har badeværelse, føntørrer, aircondition, minibar, safetybox, TV, radio og gratis trådløst internet.

Bestil ophold
For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside. Tryk på den grønne knap øverst på siden, hvorefter du får adgang til Happydays hjemmeside. Her skal du bruge rejsekoden, der står over den grønne knap. Eller bestil telefonisk hos Happydays på tlf. 70 20 34 48, hvor rejsekoden skal oplyses inden bestilling.

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer og rabataftaler leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke allerede har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding til nyhedsbrev fra Politiken Plus.
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og sendt dig en email.

Politiken Plus
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15

email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76