Sidste chance: Sydtyskland

6 dages kør selv-ferie på 4-stjernet hotel i Lam, Bayerischer Wald, Tyskland

Vil I helt væk fra hverdagen og forkæles ud over alle grænser, står det 4-stjernede superiorhotel Sonnenhof klar til at give jer en ferieoplevelse af de mere luksuriøse.

Pluspris fra 2.499 kr.
 • For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside - se mere under fakta.
 • Pluspris pr. person i dobbeltværelse fra 2.499 kr.
 • Opholdet inkluderer
  5  overnatninger med 5 x champagnebrunch
  4 x 4-retters middag/buffet
  1 x gallamiddag med 1 velkomstcocktail
  Eftermiddagskaffe og -kage på ankomstdagen.
 • Ankomst 2016
  Søndage i perioden 3.4.-11.12.2016

Beskrivelse

Turen hertil kan gøres på 7-8 timer fra den danske grænse - og adressen er i al sin enkelhed: Himmelreich.

Her får I værelser med balkon eller terrasse, og der udleveres badekåber til både børn og voksne. Og her skal I bare læne jer tilbage og nyde tilværelsen med udendørs og indendørs poolområde, pragtfuld wellnessafdeling, egen golfbane og en fabelagtig udsigt over de disede bjerge og bayerske skove - et panorama, der både kan beundres fra swimmingpoolen udenfor, der er opvarmet hele året, og over et glas bayersk øl på solterrassen.

Hotellet ligger højt hævet over byen Lam og lige op ad naturparken Bayerischer Wald og grænsen til Tjekkiet. Området er et sandt tag selv-bord af enestående naturoplevelser, historiske middelalderbyer, Grüss Gott og sydtysk gemütlichkeit. Hvis I kan løsrive jer fra hotellets par 3-golfbane og øvrige aktivitetsprogram, er der oplagte muligheder for vandreture i bjergene eller udflugter med bilen i området, der også har tilnavnet 'Krystalvejen' på grund af de mange glaspusterier og håndværksmæssige traditioner.

Tips til oplevelser
Lam er en af byerne på 'Krystalvejen', hvor glasværkstederne ligger tæt: 1 km. Vandreturen til bjerghytten Osserschutzhaus, der ligger præcis på grænsen mellem Tyskland og Tjekkiet og byder på mulighed for at købe forfriskninger såvel som et enestående panorama ind over de bøhmiske bjerge: 10 km. Toppen af Bayerischer Walds højeste bjergtop Grosser Arber (1.456 m.o.h) - der er bilvej næsten helt derop: 21 km. Glaspusterierne og træskærerværkstederne i Bodenmais: 30 km. I Bayerischer Wald er der anlagt mere end 200 km vandrestier i 131 km2 uberørt skov. Hotellet arrangerer vandreture i nærområdet, men det kan også anbefales at besøge informationscenteret i Neuschönau: 70 km. Westernbyen Pullman City - her er tiden skruet tilbage til 1880'ernes
Amerika med alt, hvad den kan trække af cowboys, revolvermænd, salonpiger og hæsblæsende diligenceoverfald i liveshows (sæsonåbent april-oktober): 89 km.

Grænsebyen Passau ligger ved porten til Østrig, hvor floderne Donau, Inn og Ilz mødes, og den gamle bydel er pittoresk anlagt på den smalle, stejle landtange mellem floderne: 107 km. Tag turen ind over grænsen til det historiske Bøhmen - f.eks. en dagsudflugt til Mariánske Láznê (Marienbad), en af Tjekkiets mest berømte kurbadebyer: 111 km. Budweiserens fødeby Ceské Budejovice i Tjekkiet: 144 km. Der er motorvej hele vejen til en af Europas mest interessante hovedstæder;
Prag, og turen kan gøres på omkring 2 timer: 166 km.

Hotellet har masser af sydtysk charme og blomster på facaden, men er samtidig særdeles eksklusivt indrettet med restauranter, bar, kaminstue, elevator og stor have med solterrasse, hvor der er udeservering og mulighed for at nyde dagens måltider. Hotellets 1600 m2 store AquaWelt og wellness har indendørs og udendørs opvarmet swimmingpool samt boblebad, dampbad, 6 forskellige saunaer (bl.a. udendørs bjælkehytte), solarium, fitnessrum og mulighed for at tilkøbe wellnessbehandlinger. Her er også mulighed for at spille tennis, badminton, billard og minigolf gratis og squash (mod gebyr).

Alle gæster får 50 % greenfeerabat på hotellets par 3-golfbane med driving-range og putting-green, og hotellet har cykeludlejning. Hotellet byder foruden børneklubben for de 3-12-årige på et stort og varieret aktivitetsprogram for voksne fra mandag til fredag med f.eks. vandreture, så hold øje med dagens tilbud i receptionen. Hver formiddag er hotellets 'event-ekspert' klar i receptionen med gode råd og tips til aktiviteter og seværdigheder - spørg bare løs.

Se hele beskrivelsen

Fakta

Pluspris pr. person i dobbeltværelse fra 2.499 kr.

Alle priser og perioder
09. august - 10. december 2015 - 2.499 kr.
03. april - 23. juni 2016 - 2.499 kr.
26. juni -  04. august 2016 - 2.649 kr.
08. august - 15. december 2016 - 2.499 kr.
Forbehold for udsolgte datoer.

Enkeltværelse fra 3.649 kr. Ekspeditionsgebyr 69 kr.

Alle værelser har balkon eller terrasse og vender mod bjergsiden med udsigt mod skoven. Her er badeværelse, føntørrer, minibar, telefon, gratis trådløst internet og TV. Evt. ekstraopredninger til mindre børn kan ske i familieværelse sammen med forældrene eller i eget værelse med forbindelsesdør til forældrenes værelse, mens større børn indkvarteres i eget værelse ved siden af forældrenes.

Børnerabat ved to betalende voksne
Maks. 1 barn 0-2 år gratis i forældres seng.
Maks. 2 børn 3-15 år ½ pris.
1 barn 3-15 år indkvarteres i opredning i forældres værelse.
2 børn 3-7 år indkvarteres sammen med forældre i familieværelse eller i værelse med forbindelsesdør til forældres værelse.
2 børn på 8-15 år indkvarteres i værelse ved siden af forældres værelse.

Opholdet på Best Western Hotel Sonnenhof inkluderer
5 overnatninger md 5 x champagnebrunch, 4 x 4-retters middag/buffet, 1 x gallamiddag med 1 x velkomstcocktail, Eftermiddagskaffe og -kage på ankomstdagen,
Fri adgang til tennis, badminton, minigolf og billard, udlån af badekåbe, fri Wi-Fi,  aktivitetsprogram, børneklub (3-12 år), 50 % rabat på greenfee, værelse med balkon.

Bestil ophold
For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside. Tryk på den grønne knap øverst på siden, hvorefter du får adgang til Happydays hjemmeside. Her skal du bruge rejsekoden, der står over den grønne knap. Eller bestil telefonisk hos Happydays på tlf. 70 20 34 48, hvor rejsekoden skal oplyses inden bestilling.

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer og rabataftaler leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke allerede har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding til nyhedsbrev fra Politiken Plus.
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og sendt dig en email.

Politiken Plus
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15

email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76