Udsigt over Moseldalen

6 dages kør selv-ferie på hotel ved Mosel i Traben-Trarbach, Sydtyskland

Mosel hører til verdens små vidundere, og på dette romantiske ophold bor I på første parket med egen balkon og udsigt til hele herligheden.

Pluspris fra 2.099 kr.
  • For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside - se mere under fakta.
  • Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse fra 2.099 kr. 
  • Opholdet inkluderer
    5 overnatninger med morgenbuffet
    5 x 3-retters middag
  • Ankomst 2016
    Søndage i perioden 1/5-13/11 2016.

Beskrivelse

Familien Schneider tager imod på deres hyggelige hotel, der ligger idyllisk for sig selv ved bredden af Mosel cirka en kilometer fra den smukke vinby

Traben-Trarbach. Familien er selv vinbønder og en del af en ældgammel tradition for vindyrkning. Husets vinkælder Alten Pfarrhof har for eksempel aner tilbage til 1300-tallet, og her skal I smage på husets stolte vintraditioner, mens vinmesteren fortæller anekdoter og skænker fra de enorme træfade under stenhvælvingerne. Neden for jeres vinduer flyder turbådene forbi på floden - et vaskeægte Mosel-panorama.

Får I lyst til selv at hoppe på den populære sejltur, kommer I forbi den ene bindingsværksidyl, stolte borg og grønne vinterrasse efter den anden på den berømte flodvej, der bugter sig mellem Koblenz (85 km) og Tysklands ældste by, Trier (60 km).

Tips til oplevelser
Den todelte by Traben-Trarbach er vokset sammen henover Mosel, og var omkring år 1900 Europas største vinby efter Bordeux. Velstanden gav et byggeboom af smukke bygningsværker inspireret af tidens herskende jugendstil og Belle Epoque, som i dag pryder byen sammen med middelalderens romantiske bindingsværk: 1 km. Fra ruinerne af Grevenburg har man et skønt panorama over Mosel og Traben-Trarbach: 2 km. Fra Traben-Trarbach kan man tage panorama-vandreturen på ca. 5 km til den yndige vinby Bernkastel-Kues (22 km). Vinmuseet på Weingut Familie Dr. Schnabel i Reil: 12 km. Karmeliterklosteret Springiersbach fra 1102 med den smukt udsmykkede barokkirke: 17 km. Beilstein går for at være en af Mosels smukkeste og mest romantiske landsbyer: 41 km. Bruttig-Fankel med den stemningsfulde gamle bydel, hvor Schunksches Haus og de gamle rådhuse er blandt seværdighederne: 44 km. I stemningsfulde Cochem arrangeres både middelalderfest og ridderturneringer hen over sommeren: 51 km.De tre kratersøer ved Eifel - besøg også vulkanmuseet i Daun. Åbent marts til november: 60 km. Den romerske byport Porta Niagra i Trier er kendt som den bedst bevarede byport nord for Alperne: 62 km. Eventyrslottet Burg Eltz. Velbevaret borg fra 1100-tallet med skatkammer. Åbent april til oktober: 70 km. Eifel - de sovende vulkaners land- er et af mellemeuropas største vulkanlandskaber. Oplev de fascinerende naturfænomener langs vulkanruten: 81 km. Rhindalens nordligste by Koblenz med sin hyggelige altstadt, og hvor floderne Rhinen og Mosel mødes ved Deutsches Eck: 92 km.

Se hele beskrivelsen

Fakta

Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse fra 2.099 kr. 
Enkeltværelse fra 2.949 kr.  Ekspeditionsgebyr 79 kr 

Alle priser og perioder
10.5.-8.11.2015: 2.099 kr. 
1/5-13/11 2016: 


Børnerabat (ved to betalende voksne)
Max. 1 barn 0-3 år gratis i forældres seng.
Forbehold for udsolgte datoer. 

Hotellet ligger idyllisk ved vejsiden uden for byen med den grønne bjergside i ryggen og Mosel lige på den anden side af vejen, som fører ind til Traben-Trarbach. Her er restaurant og solterrasse med panoramaudsigt over Mosel, hvor dagens måltider også kan nydes, samt bar og egen vinkælder med vinsalg. Der er gratis trådløst internet i receptionsområdet og gratis parkering uden for hotellet.
Hotellet har ikke elevator og er derfor ikke egnet for gangbesværede. Alle værelser har balkon med udsigt til Mosel og er indrettet med eget badeværelse, minibar, radio, telefon og TV.

Opholdet på Hotel & Weinhaus Gonzlay inkluderer
5 overnatninger med morgenbuffet, 5 x 3-retters middag, 1 x vinsmagning, værelse med balkon og udsigt til Mosel.

Bestil ophold
For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside. Tryk på den grønne knap øverst på siden, hvorefter du får adgang til Happydays hjemmeside. Her skal du bruge rejsekoden, der står over den grønne knap. Eller bestil telefonisk hos Happydays på tlf. 70 20 34 48, hvor rejsekoden skal oplyses inden bestilling.

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer og rabataftaler leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke allerede har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding til nyhedsbrev fra Politiken Plus.
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og sendt dig en email.

Politiken Plus
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15

email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76