Miniferie i Lüneburg

4 dages kør selv-ferie på 4-stjernet hotel i Lüneburg, Tyskland

Lüneburg er en flot og rigtigt hyggelig by med mange bindingsværkshuse, små vandløb, der løber igennem byen, og gode muligheder for shopping.

Pluspris 1.099 kr.
  • For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside - se mere under fakta.
  • Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse 1.099 kr. 
  • Opholdet inkluderer
    3 overnatninger med morgenbuffet
    Ankomst 2016
    Valgfri ankomst i perioden 08.01 - 16.12.2016.

Beskrivelse

Byens rige fortid som en af de betydningsfulde byer i Hanseforbundet spores i særdeleshed i den velbevarede indre by, og historien er veldokumenteret i de mange spændende museer med forskellige temaer som øl og salt.

For det er netop saltet, der har bragt rigdommen med sig, og den dag i dag danner grundlag for de mange kurbade, hvor man kan få sig et helsebringende saltbad. Faktisk kan du meget nemt gøre dig det behageligt fra dit 4-stjernede hotel, hvor wellnessparadiset Salztherme Lüneburg kun ligger 30 meter fra hotellets indgang.

Desuden bør du ikke snyde dig selv for naturoplevelsen på Lüneburger Heide. Det legendariske naturområde mellem Lüneburg og slotsbyen Celle (92 km) er med sit store netværk af afmærkede stier i den blødt bakkede og afvekslende naturpragt som skabt til cykel- og vandreture.


Tips til oplevelser

Lüneburg centrum: 1 km. Bryggerimuseet i Lüneburg er indrettet på det tidligere Krone-bryggeri. Her kan man følge den gammeldags bryggeproces og få smagsprøver på ægte gammeldags øl på det tilknyttede værtshus: 1 km. Greifvogel-Gehege i Bispingen - fuglepark med rovfugle og ugler. Åbent maj til oktober: 31 km.

Der er 700 km vandreruter på Lüneburger Heide - Få yderligere oplysninger på nærmeste turistbureau: 38 km. Das verrückte Haus i Bispingen - huset hvor alting står på hovedet: 41 km. Ralf Schumachers gokartbane - udfordr familiens kør selv-færdigheder på centerets indendørs- eller udendørsbane: 41 km. Wildpark Schwarze Berge ved Hamburg: 48 km. Den store og imponerende Heidepark Soltau for både børn og legesyge voksne. Åbent april til November: 51 km. Hamburg - den evigt unge by med den internationale atmosfære: 56 km. Möllns mest berømte indbygger var spasmageren Till Eulenspiegel, som siden 1300-tallet har gjort byen berømt for kuriøse fortællinger og livsglæde. Hans profil går igen i hele byen, og han har sit eget museum på Markt 2 indrettet i et hus fra 1582: 59 km. Strandbad Zarrentin er om sommerens en populær badestrand ved søen Schaalsee: 69 km. Den tidligere koncentrationslejr Bergen-Belsen, hvor Anne Frank blandt mange andre døde af tyfus i 1945: 80 km. Fugleparken i Walsrode er en af verdens største. Parken med de eksotiske planter er i sig selv en stor attraktion. Åbent marts til November: 80 km. Serengeti Safaripark i Hodenhagen. Åbent april til oktober: 85 km. Celle blev atter aktuel i 2013 med oscarnomineringen af filmen 'En kongelig affære'. Det var til slottet i Celle, at Dronning Caroline Mathilde blev forvist efter sin affære med Struense: 92 km.

Se hele beskrivelsen

Fakta

Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse 1.099 kr. 
 Ekstra opredning 949 kr. Enkeltværelse 1.099 kr.  Ekspeditionsgebyr 79 kr 

Børnerabat (ved to betalende voksne)
Max. 1 barn 0-4 år gratis i forældres seng.
Max 2 børn 5-11 år ½ pris i forældres værelse.
Forbehold for udsolgte datoer. 

Opholdet på 4 stjernet Seminaris Hotel Lüneburg inkluderer
3 overnatninger, 3 x morgenbuffet, 2 x aftenbuffet, 1 x velkomstdrink, 3 x entre til saltbad og badeland SaLü Salztherme Lüneburg

Bestil ophold
For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside. Tryk på den grønne knap øverst på siden, hvorefter du får adgang til Happydays hjemmeside. Her skal du bruge rejsekoden, der står over den grønne knap. Eller bestil telefonisk hos Happydays på tlf. 70 20 34 48, hvor rejsekoden skal oplyses inden bestilling.

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer og rabataftaler leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke allerede har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding til nyhedsbrev fra Politiken Plus.
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og sendt dig en email.

Politiken Plus
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15

email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76