Sidste chance: Normandiet

6 dages kør selv-ferie på slotshotel i Frankrig

Fransk slots- og gourmetferie

Pluspris 2.599 kr.
  • For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside - se mere under fakta.
  • Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse 2.599 kr. 
  • Opholdet inkluderer
    5 overnatninger med fransk morgenkomplet
  • Ankomst 2016
    Ankomst søndage i perioden 17.4.-23.10.2016.

Beskrivelse

Det smukke slot Chateau de Villeray fra det 16. århundrede står som taget ud af et fransk landskabsmaleri.

Det smukke slot Chateau de Villeray fra det 16. århundrede står som tagetud af et fransk landskabsmaleri. Slottet ligger idyllisk ved den lille flod L'Huisne i Normandiets grønne naturpragt, hvor I også finder den hyggelige gamle vandmølle og den store slotshave. I dag er slottet blevet renoveret fra yderst til inderst med forkærlighed for det flotte, historiske byggeri - og derfor kan slottet nu byde velkommen til en stemningsfuld ferie, der kombinerer et fransk slotseventyr med moderne bekvemmeligheder som f.eks. swimmingpool og wellnesscenter og uanede oplevelsesmuligheder.

Slottets restaurant, der er kendt for sit store udvalg af franske kvalitetsvine, er indrettet i den gamle vandmølle foran den hyggelige gårdhave, hvor de inkluderede middage serveres, når vejret tillader det. Værten, Monsieur Eelsen, står selv for at håndplukke råvarerne på de lokale markeder og sammensætte menuen hver uge, så her kan I roligt glæde jer til at stifte bekendtskabt med det ypperste af det franske cuisine! Men allerede fra morgenstunden bliver I forkælet: Her skal I ikke stå i kø ved buffeten – her kan I læne jer tilbage og nyde, at morgenmaden bliver serveret for jer komplet med alt fra friske æg og frugt til hjemmelavet baguette og cafe creme. Efterfølgende kan I slentre rundt i den lille landsby, der har samlet sig omkring slottet eller tage på en lille udflugt. Området omkring Villeray hedder Perche, og her findes der et utal af charmerende landsbyer og lokale ciderier, der emmer og dufter af den normanniske æblebrændevin Calvados.

Det kan være svært at vriste sig fri af slotshotellets stemningsfulde rammer, selvom nogle af Normandiets største oplevelser ligger inden for rækkevidde:

De store invasionsstrande og Monets have f.eks. Beliggenheden mellem racerløbsbyen Le Mans (80 km), hvor Dannebrog også er et kendt flag, og ikke byernes by Paris (140 km) inviterer på store, verdenskendte oplevelser, der kan nås inden for 2-3 timers kørsel.

Tips til oplevelser
Se den imponerende katedral i byen Chartres: 54 km. Oplev hovedbyen Alencon i Orne-regionen: 68 km. Motorsportsbyen Le Mans: 80 km. Kunstnerparadiset Giverny. Her ligges Monets hus og have, hvor han fandt flere motiver til sine kendte malerier: 120 km. Den mondæne badeby Deauville betragtes som en af bedste badebyer i hele Frankrig og har i mange år været et fashionabelt feriested, som tiltrækker mange fra den internationale overklasse: 136 km. Paris centrum med nogle af verdens største kunstskatte på Louvre, Champs-Élysées, Place de la Concorde, Triumfbuen og Eiffeltårnet - et must på en ferie i Frankrig: 140 km. Rouens gotiske domkirke Cathédrale Notre-Dame - Richard Løvehjerteshjerte finder man i krypten: 150 km.Memorial i Caen - det enorme mindemuseum for D-dagen: 151 km.Omaha Beach og den 30 meter høje klint Pointe du Hoc: 193 km.Mont Saint-Michel: 202 km.

 

 

 

Se hele beskrivelsen

Fakta

Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse 2.599 kr. 
Ekstra opredning 1.699 kr. Enkeltværelse 3.449 kr.  Ekspeditionsgebyr 79 kr 

Børnerabat (ved to betalende voksne)
Max. 1 barn 0-3 år gratis i forældres seng.
Max 2 børn 4-14 år ½ pris i forældres værelse.
Forbehold for udsolgte datoer. 

Opholdet på Domaine de Villeray inkluderer
5 overnatninger, 5 x fransk morgenkomplet serveret ved bordet, 5 x 4-retters gourmetmenu med valgfrihed fra det daglige menukort i den hyggelige møllehusrestaurant, 1 x entre til museum og prøvesmagning hos destilleri Calvados Père Magloire, 1 x prøvesmagning hos destilleriet Calvados Boulard

Alle værelser har badeværelse, minibar og TV og er forskelligt indrettede med stilfuldt møblement og respekt for de historiske rammer.

Bestil ophold
For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside. Tryk på den grønne knap øverst på siden, hvorefter du får adgang til Happydays hjemmeside. Her skal du bruge rejsekoden, der står over den grønne knap. Eller bestil telefonisk hos Happydays på tlf. 70 20 34 48, hvor rejsekoden skal oplyses inden bestilling.

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer og rabataftaler leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke allerede har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding til nyhedsbrev fra Politiken Plus.
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og sendt dig en email.

Politiken Plus
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15

email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76