Norditalien

8 dages kør selv-ferie på 4-stjernet hotel i Veneto

Historisk hotel i Italien

Pluspris 3.149 kr.
  • For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside - se mere under fakta.
  • Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse 3.149 kr. 
  • Opholdet inkluderer
    7 overnatninger med morgenbuffet
  • Ankomst 2016
    Ankomst søndage i perioden 3.1.-15.12.2016.

Beskrivelse

Et glas perlende Prosecco i hånden, guddommelig Grana Padano-ost i maven og cikadernes sang i cyprestræerne. For rigtig mange er Veneto indbegrebet af italiensk ferieforkælelse. Og her, lige midt i enhver livsnyders drøm, venter den palladianske pragtvilla Hotel Villa Soligo.

Et glas perlende Prosecco i hånden, guddommelig Grana Padano-ost i maven og cikadernes sang i cyprestræerne. For rigtig mange er Veneto indbegrebet af italiensk ferieforkælelse. Og her, lige midt i enhver livsnyders drøm, venter den palladianske pragtvilla Hotel Villa Soligo. Omgivet af en 15.000 m2 grøn park med springvand og cedertræer danner det venetianske hotel rammen for den helt perfekte ferie. Her er ro og plads til dovne dage ved hotellets flotte pool-område. Smag på regionens gastronomiske favoritter som Prosciutto di Montagnana, trøffel og andre smagsspækkede specialiteter. Med en placering tæt på Prosecco-rutens udspring er der selvfølgelig også rig mulighed for at nyde masser af velsmagende vine. F.eks. på den inkluderede vinsmagning hos Borgo Col i Follina. Und også jer selv en afstressende stund i hotellets moderne wellnessafdeling, der fortryller med dufte, lyde og tyrkisk bad. Den historiske villa fra 1782 har overlevet fem generationer og flere verdenskrige. Gæstelisten har gennem tiden budt på celebre navne som Marcello Mastroianni og Sophia Loren - og det ikke uden grund. Den spændende villa har nemlig skruet helt op for charmen med sin særlige imødekommenhed og sofistikerede stil, hvor historiske rammer møder moderne komfort. Med blot 15 minutter fra Coneglianos centrum og i kort afstand til regionens historiske og kulturelle fikspunkter er Hotel Villa Soligo et oplagt udgangspunkt for feriens udflugter. Tag hotellets cykler rundt i lokalområdet, eller smut afsted i bilen til vidunderlige Venedig, maleriske Padova eller middelalderbyen Portobuffolé. Glæd jer til en rigtig livsnyderferie i tilbagelænet italiensk tempo. Dét er la olce vita!

Tips til oplevelser
Vinruten Prosecco - Strada del Prosecco - starter nord for hotellet i Cison di Valmarino og afgrænses af byerne Conegliano, Valdobbiadene og Susegana: 10 km. Mærk stemningen på et af de lokale sommermarkeder; eksempelvis i den imponerende middelalderby Portobuffolé, hvor markedet er åbent 2. søndag i månederne indtil august: 43 km.

Treviso centrum minder lidt om et lille Venedig med kanaler, kirker, markedspladser og et væld af cafeer og restauranter omgivet af den originale bymur fra middelalderen: 46 km. Bassano del Grappa - oplev det imponerende, gamle middelalderkvarter, der adskilles af floden Brenta, som krydses af Palladios røde træbro Ponte degli Alpini: 47 km. Cittadella. Smuk, historisk by, der omgives af en bymur fra middelalderen: 51 km. Marostica. Kendt for sine kirsebær og sit årlige, levende skakspil: 58 km. Lido di Jesolo, den 15 km lange, berømte og berygtede strandpromenade øst for Venedig: 69 km. Sejltur til Venedig, som er bilfri. Afgang fra fastlandet ved Mestre, hvor man sejler ind til den mytiske by, der er bygget på store træpæle: 69 km. Vicenza - verdenskendt for sin renæssancearkitektur af arkitekten Andrea Palladio: 75 km. Torcello nord for Venedig - klosterøen med 16 kirker. Man kan sejle hertil fra Venedig: 76 km.

Padova. Besøg den UNESCO-listede, botaniske have Ortobotanico di Padova: 77 km. Golf Club Vicenza: 80 km. De svovlholdige kilder i Abano Terme: 88 km. Palmanova - besøg den stjerneformede fæstningsby: 109 km. Veronas gamle bymidte med Arena di Verona med den berømte opera-arena, Julies hus (Casa di Giulietta) og med så mange levn fra romertiden, at byen kun overgåes af Rom: 131 km.

.

 

 

 

Se hele beskrivelsen

Fakta

Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse 3.149 kr. 
Ekstra opredning 2.599 kr. Enkeltværelse 4.599 kr.  Ekspeditionsgebyr 79 kr 

Børnerabat (ved to betalende voksne)
Max. 1 barn 0-6 år gratis i forældres seng.
Max 2 børn 7-13 år ½ pris i forældres værelse.
Forbehold for udsolgte datoer. 

Opholdet på 4 stjernet Hotel Villa Soligo inkluderer
7 overnatninger, 7 x morgenbuffet, 3 x 3-retters middag/buffet, Velkomstdrink, 1 x vinsmagning hos Borgo Col, 1 x entre til wellness med tyrkisk bad og sauna

Bestil ophold
For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside. Tryk på den grønne knap øverst på siden, hvorefter du får adgang til Happydays hjemmeside. Her skal du bruge rejsekoden, der står over den grønne knap. Eller bestil telefonisk hos Happydays på tlf. 70 20 34 48, hvor rejsekoden skal oplyses inden bestilling.

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer og rabataftaler leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke allerede har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding til nyhedsbrev fra Politiken Plus.
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og sendt dig en email.

Politiken Plus
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15

email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76