Sidste chance: Toscana

8 dages kør selv-ferie på 4-stjernet hotel i Montecatini Terme, Italien

En særlig oplevelse i Toscana

Pluspris 3.149 kr.
  • For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside - se mere under fakta.
  • Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse 3.149 kr. 
  • Opholdet inkluderer
    7 overnatninger med morgenbuffet
  • Ankomst 2016
    Ankomst søndage i perioden 1.4.-25.10.2016.

Beskrivelse

Grand Hotel Nizza et Suisse er sagen, hvis du er livsnyder med forkærlighed for italiensk temperament og toskansk livsstil.

 

Her bor du lige over for kurparken i Italiens mest kendte kurby Montecatini Terme, og her får du en lille gastronomisk oplevelse hver aften, når hotellets tjenere med glimt i øjet og en munter bemærkning serverer køkkenets bedste egnsretter - og siden ruller det store dessertbord frem med opfordring til at tage flere gange.


Efter middagen kan du sætte dig med en grappa på hotellets terrasse og følge med i livet på gaden, hvor unge italienere og turister fra hele verden spankulerer i den lune aften omkring indgangen til kurparken. Parco della Terme er byens åndehul med cypresser, cikadesang og arkitektoniske perler i jugendstil - en fornem fremvisning af de kurbadstraditioner, som begyndte med opdagelsen af byens varme kilder i 1387 og kulminerede med opførelsen af de store kurbade omkring år 1900. Gå for eksempel turen fra hotellet og 350 meter op ad Viale Verdi til det måske smukkeste af paladserne; Terme Tettuccio, hvor man for en beskeden entre kan gå omkring og smage på det salte vand, der springer fra flere fontæner. Stemningen under de hvide solsejl, hvor mosaikkerne og de gyldne haner er fra en særlig epoke, får dig til at føle dig hensat til en anden tid.


Når solen varmer, har du også hotellets swimmingpool på tagterrassen at søge tilflugt i - og får du lyst til lidt luft under vingerne, kan det anbefales at tage den gamle bjergbane fra 1890 op til Montecatini Alto, der med sine kringlede gyder, brændte lertage og små torve med cafeer og restauranter har sit eget historiske landsbypræg. Og ellers er det bare at tage for sig af oplevelserne i et af Italiens mest elskede ferieområder; Toscana. Oplev Det Skæve Tårn i Pisa (56 km), middelalderbyen Lucca (34 km), badestrandene ved Middelhavet (56 km) - og ikke mindst Firenze (52 km), der om noget er et must på din tur til Italien. Brug også en dag på at køre omkring de charmerende vingårde, som pryder

Montecatini Termes bagland. Her kan du gøre holdt og smage på de lokale kvaliteter og få dig en flaske eller to med hjem.

Tips til oplevelser
Parco delle Terme - et helt kunstværk i sig selv med ni legendariske kurbade, hvor det mest imponerende af dem alle, Tettuccio, har ligget siden 1400-tallet: 300 m. Der er gode togforbindelser til bl.a. Pisa, Lucca og Firenze fra banegården i Montecatini Terme: 1,3 km. Pistoia. Oplev et utal af imponerende kirker, katedraler og et af Italiens smukkeste torve: 18 km. Vinci. Leonardo da Vincis fødeby: 21 km. Lucca. Middelalderby med bymur fra 1600-tallet. I dag er byen et spændende rekreativt område med cafeer og gode shoppingmuligheder.


Oplev også bl.a. Piazza dell'Anfiteatro: 31 km. Pisa. Se Det skæve tårn - et af verdens mest berømte bygningsværker: 47 km. Renæssancebyen Firenze. Oplev galleriet Uffizierne, der huser nogle af verdens mest skattede kunstværker - blandt andet mesterværker af Leonardo da Vinci, Giotto, Botticelli og Michelangelo. Hvis man skal besøge galleriet, kan det være en god ide at stå tidligt op eller at vente til et partimer før lukketid, da publikumsinteressen af gode grunde er enorm: 51 km. Viareggio. Den mondæne hovedby på Versiliakysten ved Det Liguriske Hav og kendt for sit overdådige karneval: 57 km.


Bad i Det Liguriske Hav ved Tirrenia, Marina di Pisa: 70 km. Livorno. Havneby med bl.a. fortet Terrazza Mascagni og det smukke kloster Santuario di Montenero: 75 km. Volterra - utroligt smuk kulturby: 80 km. Carrara ved foden af Apuanebjergene er verdensberømt for sine stenbrud med den reneste, hvide marmor: 84 km. San Gimignano. Middelalderby på UNESCOs liste over verdenskulturarv kendt for sin arkitektur og sine 14 tårne samt vinen Vernaccia di San

 

 

 

Se hele beskrivelsen

Fakta

Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse 3.149 kr. 
Ekstra opredning 2.049 kr. Enkeltværelse 4.749 kr.  Ekspeditionsgebyr 79 kr 

Børnerabat (ved to betalende voksne)
Max. 1 barn 0-5 år gratis i forældres seng.
Max 2 børn 6-14 år ½ pris i forældres værelse.
Forbehold for udsolgte datoer. 

Opholdet på 4 stjernet Grand Hotel Nizza et Suisse inkluderer
7 overnatninger, 7 x morgenbuffet, 7 x 3-retters middag, 10 % rabat på entre til spa- og wellnesscenter, 1 x rundvisning og prøvesmagning hos Tenute di Badia samt rabat på vin, grappa og olivenolie

Bestil ophold
For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside. Tryk på den grønne knap øverst på siden, hvorefter du får adgang til Happydays hjemmeside. Her skal du bruge rejsekoden, der står over den grønne knap. Eller bestil telefonisk hos Happydays på tlf. 70 20 34 48, hvor rejsekoden skal oplyses inden bestilling.

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer og rabataftaler leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke allerede har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding til nyhedsbrev fra Politiken Plus.
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og sendt dig en email.

Politiken Plus
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15

email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76