Miniferie i Halmstad

3 dages kør selv-ferie på 4-stjernet centrumhotel i Halmstad, Sverige

Facaden på Halmstads charmerende gamle Grand Hotel fra 1905 vidner om en historie fra før verden gik af lave.

Pluspris 1.149 kr.
  • For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside - se mere under fakta.
  • Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse 1.149 kr. 
  • Opholdet inkluderer
    2 overnatninger med morgenbuffet
  • Ankomst 2016
    Valgfri ankomst i perioden 4.1.-16.12.2016.

Beskrivelse

Men når I træder ind under baldakinen og gennem de trefløjede døre, opdager I hurtigt, at Grand Hotel også er fulgt med tiden. Nyt design og hyggelige traditioner går hånd i hånd - og beliggenheden i byens centrum med gågader, cafeer og shoppingmuligheder bliver ikke bedre.

Halmstad blev for alvor kendt som Sveriges musikby med navne som Gyllene Tider og Roxette, der har rod i den smukke kystby ved Kattegat. Og i Halmstad går I ikke forgæves, hvis I er til listig jazz på et hyggeligt værtshus.

Beliggenheden ved Kattegatkysten nord for Helsingborg gjorde dog allerede i middelalderen Halmstad til en af vestkystens største og mest betydningsfulde byer - og det er helt oplagt at tage en spadseretur gennem byens historie, som også er en del af Danmarkshistorien. Halmstad Slot blev eksempel opført i 1618 af vores egen Chr. IV, da Halland hørte under Danmark - og på værtshuset 'Tre Hjärtan' kan I få serveret en forfriskning i helt originale bindingsværksrammer fra 1700-tallet.

 

Tips til oplevelser
Stadsbiblioteket og Halmstad Konsthall: 800 m. Halmstad Slot og slotsparken. Slottes blev opført af Kristian IV i begyndelsen af 1600-tallet. Gå via Slotsbroen over floden Nissan: 800 m. Prins Bertils sti - en 18 kilometer lang vandresti langs kysten. Start ved Halmstad Slot: 800 m. På Frilandsmuseet Hallandsgården på Galgberget midt i Halmstad kan man se en udstilling om livet i Halland i 1800-tallet: 1 km. Hallands kunstmuseum: 2 km. Halmstads åndehul er Östra Stranden, som med sine 6 kilometer er en af Sveriges længste sandstrande. Langs stranden ligger dele af Hagöns naturreservat, som byder på gode muligheder for vandreture i de kystnære skove i klitterne: 2 km. Sannarpsbadet, stort badeland: 3 km. Danska Fall - naturreservat med vandfald: 4 km. Mjellby Konstmuseum med kunst af Halmstadsgruppen: 6 km. Tylösand er en særdeles populær badeby, som alle svenskere kender navnet på: 7 km. Tönnersjö golfbane med 27 huller, drivingrange og øveområde: 13 km. Harp Art Lab - laboratorium for samtidskunst i Harplinges vindmølle: 16 km. Skallen. Nyd den pragtfulde udsigt - i klart vejr kan man se helt til Kullaberg: 17 km. Gekås Ullared - Skandinaviens største varehus, hvor der er mange penge at spare på blandt andet tøj, elektronik og dagligvarer: 61 km. Varberg er en af Europas førende kurbyer, som også tiltrækker fugleinteresserede til halvøen Getterön og Varbergs Fästning fra 1200-tallet: 68 km. Helsingborg - med færge til Helsingør. Byen er desuden en af nordens ældste byer. Oplev bl.a. Sofiero Slot: 83 km.

 

 

 

Se hele beskrivelsen

Fakta

Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse 1.149 kr. 
Ekstra opredning 749 kr. Enkeltværelse 1.749 kr.  Ekspeditionsgebyr 79 kr 

Børnerabat (ved to betalende voksne)
Max. 1 barn 0-5 år gratis i forældres seng.
Max 2 børn 6-14 år ½ pris i forældres værelse.
Forbehold for udsolgte datoer. 

Opholdet på 4 stjernet Best Westerb Plus Grand Hotel inkluderer
2 overnatninger, 2 x morgenbuffet, 1 x 2-retters middag, Fri Wi-Fi

Hotellet har 108 ikkeryger-værelser, som alle er helt individuelle i stil og størrelse - alle indrettet med eget badeværelse, kaffe-/tefaciliteter, gratis trådløst internet og TV.

Bestil ophold
For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside. Tryk på den grønne knap øverst på siden, hvorefter du får adgang til Happydays hjemmeside. Her skal du bruge rejsekoden, der står over den grønne knap. Eller bestil telefonisk hos Happydays på tlf. 70 20 34 48, hvor rejsekoden skal oplyses inden bestilling.

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer og rabataftaler leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke allerede har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding til nyhedsbrev fra Politiken Plus.
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og sendt dig en email.

Politiken Plus
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15

email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76