Slotsromantik i Nordtyskland

4 dages kør selv-ferie på slotshotel i Neetzow, Tyskland

Pluspris 1.399 kr.
 • For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside - se mere under fakta.
 • Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse 1.399 kr. 
 • Opholdet inkluderer
  3 overnatninger med morgenbuffet
 • Ankomst 2016
  Valgfri ankomst i perioden 1.4.-27.10.2016.
 • Ankomst 2017
  Valgfri ankomst i perioden 1.4.-13.07.2017.

Beskrivelse

Turen gennem Mecklenburg-Vorpommerns landskab er et møde med fortiden. De karakteristiske kastanjealléer langs vejene, de imponerende hansestæder, nostalgiske gamle badebyer og slotte som perler på snor vidner om et område med en enorm historisk betydning.

I den lille landsby Neetzow ligger et af de slotte, som sov tornerosesøvn gennem hele den kolde krig, og som siden gennem en nænsom restaurering har den mest romantiske stemning at byde sine gæster. Den næsten borgagtige facade med det store tårn giver forventninger til et rigtigt prinsesseslot, og når man træder ind i hallen med marmortrappen og søjlerne og opdager alle de autentiske detaljer som håndskårne paneler og trælofter i salene - ja, så ved man, at man er kommet på slotsferie.

Det er nemt at komme hertil via Østersø-motorvejen og ligeså nemt at drage på opdagelse i området. Attraktion nummer et er halvøen Usedom, der med 42 kilometer hvide sandstrande, hyggelige fiskelejer og brusende bølger har været Tysklands bademekka siden kejsertiden. Her står 1800-tallets pragtvillaer skulder ved skulder langs strandpromenaderne. Herfra stammer de særlige strandkurvestole, som man ser langs hele den tyske kyst. Og her kan man spadsere en romantisk aftentur langs de gamle anløbsbroer, der strækker sig langt ud i havet.

Tips til oplevelser
Greifswald - nordeuropas næstældste universitetsby og største by i Vorpommern: 29 km. Neubrandenburger i sig selv en dejlig by, hvor I bl.a. kan se den velbevarede bymur fra middelalderen og de fire gotiske porte: 51 km. Usedom: De små badebyer på øens smalleste stykke er øens rav-mekka: 55 km. Udsigtspunktet Streckelsberg (60 m.o.h.) ved Koserow med panorama over Vinetal: 60 km. Tollensesee byder på både sejlsportsoplevelser og gode bademuligheder om sommeren, og året rundt er det veludbyggede stisystem omkring søen oplagt til cykel- og vandreture: 61 km. Ozeanum - imponerende akvarium på Stralsunds havnefront med en helt særlig udstilling om hvaler: 64 km. Hansestaden Stralsund - porten til Rügen med de imponerende kridtklinter: 65 km.HanseDom i Stralsund - gigantisk wellness- og vandland: 65 km.

Badebyen Ahlbeck ved Østersøkysten går også under navnet 'Berlins badekar' pga. sin tiltrækningskraft på særligt storbymennesker i sommerperioden: 66 km. Botanischer Garten Christiansberg - 15.000 m2 botanisk have med blandt andet skyggehave og magnoliahave: 67 km. Vogelpark Marlow - oplev bl.a. papegøjer, pelikaner, ørne og ugler: 77 km. Güstrow er udover sit slot berømt for Ernst Barlachs kunstværk Svævende Engel, der hænger i byens domkirke efter en omtumlet historie som stemplet af Hitler som skadelig kunst og gemt afvejen af tilhængere: 95 km.

Oplev europæiske bisoner ved Damerow på halvøen Jabel i Kölpinsee: 97 km. Binz. Rügens største badeby med de mondæne ferievillaer: 105 km.

 

 

 

 

Se hele beskrivelsen

Fakta

Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse 1.399 kr. 
Ekstra opredning 1.099 kr. Enkeltværelse 1.749 kr.  Ekspeditionsgebyr 99 kr 

Børnerabat (ved to betalende voksne)
Max. 1 barn 0-5 år gratis i forældres seng.
Max 2 børn 6-12 år ½ pris i forældres værelse.
Forbehold for udsolgte datoer. 

Opholdet på Schlosshotel Neetzow inkluderer
3 overnatninger, 3 x morgenbuffet, 1 x 3-retters middag/buffet, 1 x 4-retters candlelight dinner i, Kaminrestauranten, 1 x entre til Museum Otto Lilienthal, 1 x udlån af cykel, 1 flaske mineralvand på værelset ved ankomst

Bestil ophold
For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside. Tryk på den grønne knap øverst på siden, hvorefter du får adgang til Happydays hjemmeside. Her skal du bruge rejsekoden, der står over den grønne knap. Eller bestil telefonisk hos Happydays på tlf. 70 20 34 48, hvor rejsekoden skal oplyses inden bestilling.

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer og rabataftaler leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke allerede har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding til nyhedsbrev fra Politiken Plus.
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og sendt dig en email.

Politiken Plus
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15

email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76