Langrendsferie for familier - uge 7 & 8 - Fjellskolen

På denne langrendsuge for familier er der garanti for smukke naturoplevelser, fysisk aktivitet og tid sammen som familie.

Samtidig får I mulighed for at møde andre aktive familier med børn og forældre. Familier med børn i alle aldre er velkomne, men turen er særligt oplagt for familier med lidt mindre børn, da vi bor på familieværelser i store hytter. Her er der ikke langt fra soveværelserne til opholdsrummene, så mor og far kan hygge i pejsestuen om aftenen, når børnene er gået omkuld efter en lang og sjov dag i sneen.

Pluspris 5.300 kr.
Pris uden abonnement

For at handle til Pluspris skal du have et abonnement på Politiken

5.700 kr.
 • Rejseperiode: 10.-17. februar 2018 (uge 7)
 • Rejseperiode: 17.-24. februar 2018 (uge 8)
 • Fjellskolen i Høvringen
 • Teknisk arrangør: Sne & Vand
 • Pluspris 5.300 kr.
 • Pris uden abonnement 5.700 kr.
 • Pluspris 2.725 kr. (3-13 år)
 • Pris uden abonnement 2.925 kr. (3-13 år.)
 • Børn 0-2 år: Gratis (Billetbestilling nødvendig) (Der er mulighed for leje af pulk til de små).  
 • (Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse)
 • Billetgebyr 10 kr. pr billet
 • Ønskes skileje eller transferbus t/r mellem Oslo lufthavn (Gardermoen) og Høvringen, kan I kontakte Sne & Vand på tlf. 2033 0033 eller se mere på www.sneogvand.dk

Beskrivelse

Deltagerne på familieugerne har flere instruktører/guider tilknyttet, der sørger for et varieret og differentieret aktivitets- og turprogram, med skiundervisning, guidede ture og andre sjove aktiviteter i sneen.

Ferieugen med familien skulle gerne være et velfortjent afbræk fra dagligdagen. Derfor sørger vi for alt det praktiske med madlavning og opvask. Hver dag serveres morgenmad og aftensmad samt aftenkaffe og kage. Om morgenen smører I frokostmadpakker og fylder termokanderne med te, kaffe eller varm saft. Og når I kommer trætte og sultne hjem fra en dejlig dag i sneen, står der lidt eftermiddagsmad klar til jer. Forplejningen er traditionel norsk, og det er tilladt at medbringe egne drikkevarer (øl/vin) til maden.

Med guider til rådighed og mad, der bliver serveret, er det eneste I skal fokusere på at slappe af og nyde tiden sammen, opleve og lære. Nemt og bekvemt, og ikke mindst sjovt for børnene, der får nye legekammerater og oplevelser for livet med hjem i kufferten.

Se hele beskrivelsen

Fakta

Dette er med i prisen:
*7 nætter i familieværelse med køjesenge / 4 eller 5 sovepladser (bad/toilet på gangen) - hver familie får eget familieværelse. Prisen er inkl. linned
*Fuld pension: Morgenmad, frokostmadpakke, let eftermiddagsmad, aftensmad samt aftenkaffe og kage (første måltid er aftensmad på ankomstdagen, sidste måltid er morgenmad inkl. madpakkesmøring på afrejsedagen).
*Fem dages aktivitetsprogram med min. 2 instruktører/guider. 

Dette er ikke med i prisen:
*Transport mellem Danmark og destinationen.
*Drikkevarer ifm. måltider og ellers (man kan medbringe egne drikkevarer)
*Rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer.

Praktisk vedr. transport
Ønskes transferbus t/r mellem Oslo lufthavn (Gardermoen) og Høvringen, kan I kontakte Sne & Vand på tlf. 2033 0033 eller se mere på www.sneogvand.dk

Transport fra Danmark til Høvringen

Med egen bil hele vejen: Det tager ca. 12 timer inkl. et par pauser fra København til Høvringen. Fra Oslo er der ca. 300 km. Særligt det sidste stykke efter Lillehammer op igennem Gudbrandsdalen er en oplevelse i sig selv med stejle fjeldsider, der tårner sig op på begge sider af vejen. Ud over udgifter til benzin/diesel, skal der påregnes udgifter til at krydse Øresund eller Skagerrak og ca. 200 kr i vejafgifter i Norge. Turen med egen bil er den billigste og mest fleksible måde at komme afsted på. Husk at medbringe snekæder, da det sidste stykke er stejlt og til tider glat. Hvis du kører over Helsingør-Helsingborg/Hirtshals-Kristiansand/Frederikshavn-Oslo er det en god ide at bestille plads i god tid, da vinterferieugerne ofte er meget travle (Der er naturligvis altid Øresundsbroen, men det kan være en omvej for nogle).

Andre varer, der måske har din interesse

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer og rabataftaler leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke allerede har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

Politiken Plus
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15

email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76