Langrendsferie for familier - uge 7 - Høgfjellshotell

På denne langrendsuge for familier er der garanti for smukke naturoplevelser, fysisk aktivitet og tid sammen som familie.

Samtidig får I mulighed for at møde andre aktive familier med børn, forældre og måske bedsteforældre. Familier med børn i alle aldre er velkomne, men aktiviteterne på denne tur vil primært være målrettet de lidt større børn fra 7 år og op samt voksne.

Pluspris 6.100 kr.
Pris uden abonnement

For at handle til Pluspris skal du have et abonnement på Politiken

6.500 kr.
 • Rejseperiode: 10.-17. februar 2018 (uge 7)
 • Ankomst efter kl. 15 på førstedagen, afrejse inden kl. 10 på sidstedagen
 • Høvringen Høgfjellshotell
 • Teknisk arrangør: Sne & Vand
 • Pluspris 6.100 kr. (fra 17 år)
 • Pris uden abonnement 6.500 kr. (fra 17 år)
 • Pluspris 3.200 kr. (11-16 år)
 • Pris uden abonnement 3.400 kr. (11-16 år.)
 • Pluspris 2.150 kr. (3-10 år)
 • Pris uden abonnement 2.350 kr. (3-10 år.)
 • Børn 0-2 år: Gratis (Billetbestilling nødvendig) (Der er mulighed for leje af pulk til de små).  
 • (Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse)
 • Billetgebyr 10 kr. pr billet
 • Ønskes skileje eller transferbus t/r mellem Oslo lufthavn (Gardermoen) og Høvringen, kan I kontakte Sne & Vand på tlf. 2033 0033 eller se mere på www.sneogvand.dk

Beskrivelse

Deltagerne på på denne tur har flere instruktører/guider tilknyttet, der sørger for et varieret og differentieret aktivitets- og turprogram med undervisning, guidede ture og andre sjove og hyggelige aktiviteter i sneen.

Vi bor på Høvringen Høgfjellshotell, der ligger centralt i Høvringen. Det er et hyggeligt hotel med flere forskellige afdelinger, der hver især bærer præg af den tid, hvor de er bygget. Hotellet byder på et væld af forskellige opholdsafdelinger, lege- og aktivitetsrum for børn og barnlige sjæle samt sauna. Desuden har hotellet en fin gammel bæltebil, der hver formiddag er klar til at fragte gæsterne op af fjeldet. Når turen op af fjeldet klares i en bæltebil, er der flere kræfter til at bevæge sig længere rundt i terrænnet og få set mere af det fantastiske fjeldområde, som Høvringen og Rondane er. Brug af hotellets bæltebil er inkluderet i prisen.

Alle måltider, ekskl. drikkevarer, er inkluderet i prisen. I forbindelse med morgenmaden smører I selv jeres frokostmadpakker og fylder termokanderne med varme drikke, så I har godt med energi til dagens ture og leg i sneen. Når I kommer trætte og sultne hjem fra tur, står der lidt eftermiddagsmad klar til jer, mens aftenbuffeten består af hovedret og dessert. Hotellet har udskænkningsrettigheder og et fint vinkort. Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer hjemmefra.

Med guider til rådighed og mad, der bliver serveret, er det eneste I skal fokusere på at slappe af og nyde tiden sammen, opleve og lære. Nemt og bekvemt, og ikke mindst sjovt for børnene, der får nye legekammerater og oplevelser for livet med hjem i kufferten.

Læs mere om rejsen her

Se hele beskrivelsen

Fakta

Dette er med i prisen:
*7 overnatninger i delt dobbeltværelse m. bad/toilet. Familier indkvarteres på to værelser ved siden af, eller tæt på, hinanden.
*Fuld pension: Morgenmad, frokostmadpakke, let eftermiddagsmad og 2 retters middag (hovedret og dessert). Første måltid er aftensmad på ankomstdagen, sidste måltid er morgenmad inkl. madpakkesmøring på afrejsedagen.
*Aktivitetsprogram i fem dage med min. 2 guider/instruktører
*Brug af hotellets bæltebil

Dette er ikke med i prisen:
*Transport mellem Danmark og destinationen.
*Drikkevarer ifm. måltider og ellers
*Rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer.

Praktisk vedr. transport
Ønskes transferbus t/r mellem Oslo lufthavn (Gardermoen) og Høvringen, kan I kontakte Sne & Vand på tlf. 2033 0033 eller se mere på www.sneogvand.dk

Transport fra Danmark til Høvringen

Med egen bil hele vejen: Det tager ca. 12 timer inkl. et par pauser fra København til Høvringen. Fra Oslo er der ca. 300 km. Særligt det sidste stykke efter Lillehammer op igennem Gudbrandsdalen er en oplevelse i sig selv med stejle fjeldsider, der tårner sig op på begge sider af vejen. Ud over udgifter til benzin/diesel, skal der påregnes udgifter til at krydse Øresund eller Skagerrak og ca. 200 kr i vejafgifter i Norge. Turen med egen bil er den billigste og mest fleksible måde at komme afsted på. Husk at medbringe snekæder, da det sidste stykke er stejlt og til tider glat. Hvis du kører over Helsingør-Helsingborg/Hirtshals-Kristiansand/Frederikshavn-Oslo er det en god ide at bestille plads i god tid, da vinterferieugerne ofte er meget travle (Der er naturligvis altid Øresundsbroen, men det kan være en omvej for nogle).

Andre varer, der måske har din interesse

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer og rabataftaler leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke allerede har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

Politiken Plus
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15

email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76