Langrendsferie for voksne - begyndere og let-øvede - uge 7, 8 & 9

Disse langrendsuger for voksne er både målrettet dig, der er helt ny på langrendsski, og dig der her prøvet det før, men fortsat er interesseret i grundlæggende teknikundervisning og/eller kortere guidede ture ud i terrænnet. I trygge og hyggelige rammer får du en aktiv ferie med garanti for smukke naturoplevelser i sneen kombineret med hyggeligt samvær med andre langrendsinteresserede.

Turen inkluderer et aktivitetsprogram, hvor du de første dage tilbydes teknikundervisning, der passer til dit niveau, mens der senere på ugen arrangeres guidede ture ud i terrænnet. Området ved Høvringen er eventyrligt smukt, og siden 1800-tallet er der kommet turister for at nyde de smukke landskaber og den klare luft.

Pluspris 6.100 kr.
Pris uden abonnement

For at handle til Pluspris skal du have et abonnement på Politiken

6.500 kr.
  • Rejseperiode: 10.-17. februar 2018 (uge 7)
  • Rejseperiode: 17.-24. februar 2018 (uge 8)
  • Rejseperiode: 24. februar - 3. marts 2018 (uge 9)
  • Høvringen Høgfjellshotell
  • Teknisk arrangør: Sne & Vand
  • Pluspris 6.100 kr.
  • Pris uden abonnement 6.500 kr.
  • (Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse)
  • Billetgebyr 10 kr. pr billet
  • Ønskes skileje eller transferbus t/r mellem Oslo lufthavn (Gardermoen) og Høvringen, kan I kontakte Sne & Vand på tlf. 2033 0033 eller se mere på www.sneogvand.dk

Beskrivelse

Vi bor på Høvringen Høgfjellshotell, der ligger centralt i Høvringen. Det er et hyggeligt hotel med flere forskellige afdelinger, der hver især bærer præg af den tid, hvor de er bygget. Hotellet byder på et væld af forskellige opholdsafdelinger, sauna samt en dejlig udeplads i eftermiddagssolen. Hotellet har desuden en fin gammel bæltebil, der hver formiddag er klar til at køre gæster op af fjeldet.

Prisen inkluderer 7 overnatninger, alle måtider (ekskl.drikkevarer) samt aktivitetsprogram med teknikundervisning. Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer hjemmefra.

Læs mere om rejsen her

Fakta

Dette er med i prisen:
*7 overnatninger i delt dobbeltværelse m. bad/toilet
*Fuld pension: Morgenmad, frokostmadpakke, let eftermiddagsmad og 2 retters middag (hovedret og dessert). Første måltid er aftensmad på ankomstdagen, sidste måltid er morgenmad inkl. madpakkesmøring på afrejsedagen.
*5 dages aktivitetsprogram inkl. begynderundervisning. 
*Brug af hotellets bæltebil.

Dette er ikke med i prisen:
*Transport mellem Danmark og destinationen.
*Drikkevarer ifm. måltider og ellers
*Rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer.

Praktisk vedr. transport
Ønskes transferbus t/r mellem Oslo lufthavn (Gardermoen) og Høvringen, kan I kontakte Sne & Vand på tlf. 2033 0033 eller se mere på www.sneogvand.dk

Transport fra Danmark til Høvringen

Med egen bil hele vejen: Det tager ca. 12 timer inkl. et par pauser fra København til Høvringen. Fra Oslo er der ca. 300 km. Særligt det sidste stykke efter Lillehammer op igennem Gudbrandsdalen er en oplevelse i sig selv med stejle fjeldsider, der tårner sig op på begge sider af vejen. Ud over udgifter til benzin/diesel, skal der påregnes udgifter til at krydse Øresund eller Skagerrak og ca. 200 kr i vejafgifter i Norge. Turen med egen bil er den billigste og mest fleksible måde at komme afsted på. Husk at medbringe snekæder, da det sidste stykke er stejlt og til tider glat. Hvis du kører over Helsingør-Helsingborg/Hirtshals-Kristiansand/Frederikshavn-Oslo er det en god ide at bestille plads i god tid, da vinterferieugerne ofte er meget travle (Der er naturligvis altid Øresundsbroen, men det kan være en omvej for nogle).

Andre varer, der måske har din interesse

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer og rabataftaler leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke allerede har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

Politiken Plus
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15

email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76