Annonce
Annonce
Politiken

Kom i praktik som journalist på Den Levende

En uges praktik på Politikens redaktion giver en bred introduktion til journalistik og hverdagen på redaktionen. Næste praktik finder sted i efteråret, men hvilke uger det bliver, er endnu ikke fastlagt.

Annonce

Politikens redaktion tilbyder elever i folkeskolens 9. klasse et praktikforløb. Praktikken finder sted i efteråret, men ugerne er endnu ikke fastlagt.

Så snart ugerne er planlagt kan du læse her hvordan og hvornår du kan ansøge om en praktikplads på redaktionen.

Den bedste måde at lære om journalistik er ved at skrive selv. Vores erfaring viser, at det kun giver et meget begrænset udbytte at se på, mens journalisten arbejder. Derfor foregår praktik på Politikens redaktion som et tilrettelagt kursus med oplæg, praktiske øvelser og skriveopgaver. Undervisningen fokuserer på journalistik og på at skrive.

Vi giver en introduktion til journalisters daglige arbejde og til journalistiske genrer. Der skal laves forskellige skriveøvelser, og holdet producerer i løbet af ugen egne artikler.

Der er et stærkt begrænset antal pladser til rådighed på hver af de to praktikhold, og det er derfor nødvendigt at ansøge om optagelse.

Er du interesseret i at søge praktik på efterårets hold, så hold øje med siden her. Her vil du kunne læse nærmere om, hvordan og hvornår du kan søge om optagelse.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Nanna Munk Olesen på tlf. 33471793 eller på praktik@pol.dk

praktik@pol.dk

Del link
Annonce
Mest læste
Dit politiken
Annonce