Fisk er en gennemgående råvare på restauranterne i Vieste (her Ristorante il Capriccio), der ligger helt ud til Adriaterhavet på den italienske støvlehæl.
Foto: Ristorante il Capriccio

Fisk er en gennemgående råvare på restauranterne i Vieste (her Ristorante il Capriccio), der ligger helt ud til Adriaterhavet på den italienske støvlehæl.

Rejser

Era Ora-kokke guider til restauranter i deres hjemby

Ikke mange danskere besøger Vieste. Men byen er både smuk og seværdig og bugner af gode restauranter.

Rejser
FOR ABONNENTER

Vieste.

Den lille by med godt 15.000 faste indbyggere på Gargano-halvøen tiltrækker hvert år 250.000 turister i de intense sommermåneder. Tyskere, hollændere, schweizere og italienere. Men sjældent særligt mange danskere.

Det er Antonio Di Criscio og Andrea Miacola ganske uforstående over for. Næsten lidt målløse. Antonio Di Criscio er uddannet på byens kokkeskole og har arbejdet på byens restauranter, mens Andrea Miacola er vokset op i Vieste.

Sammen står de i spidsen for Era Ora som henholdsvis køkkenchef og souchef. Restauranten, der har ligget på Christianshavn siden 1983, har været kontinuerligt hædret med en michelinstjerne siden 1997.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce