Natur. 'Magic mushroom' hos Gaggan, hvor træstubben er skabt af skovsvampe. En thai-variant af Noma-tanken. PR-foto: Gaggan

Natur. 'Magic mushroom' hos Gaggan, hvor træstubben er skabt af skovsvampe. En thai-variant af Noma-tanken. PR-foto: Gaggan

Bangkok

En weekend i: Sådan indtager du Bangkoks fantastiske madverden

Thaimad fås ikke mere fremragende end i Bangkok - fra gadekøkken til gourmet.

Bangkok
FOR ABONNENTER

Jeg påstår, at jeg har spist mere end 500 nudelsupper i mine mange år på farten i Thailand. Jeg har prøvet juleand på en dansk restaurant i Bangkok for 25 år siden. Og fundet madglæden på en plastikskammel i snesevis af thailandske provinsbyer. Så selvfølgelig skulle mit 25-års jubilæum som thailandsrejsende fejres med en mavepine af de helt store.

Meget passende har Bangkok holdt sit indtog i gourmetverdenen i mellemtiden. Hele fire restauranter i storbyen er nu at finde blandt Asiens 50 bedste ifølge Acqua Panna & San Pellegrinos uofficielle verdensrangliste Den ene, Gaggan, er udråbt til at være den bedste i hele Asien både i 2015 og 2016.

Så der var dækket op til ædegilde, da jeg tjekkede ind i Thailands madglade hovedstad. Der var bare et lille aber dabei. Det hele skulle klares på en weekend.

Kl. 12 Gourmet i joggingbukser

Prøv Politiken i en måned for 1 kr.

Med et digitalt abonnement får du fuld adgang til politiken.dk og e-avisen leveret hver aften.

Kom i gang med det samme

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce