Annonce
Annonce
Rejser

10 bizarre genstande, som turister har efterladt

Skildpadder, proteser og brudekjoler. Folk glemmer de særeste ting på hoteller.

Gem til liste

I udtjekningens pulserende panik kan det være nemt at glemme nogle af sine ting på hotelværelset.

Hvis man altså ikke har lavet 'dumme-runden' og kigget under sengen, i skabe og skuffer og eller haft sådan nogenlunde god tid til at pakke sine sager sammen.

CNN har kontaktet hoteller og lufthavne over hele verden for at finde frem til de særeste ting, som turister er rejst fra.

1. Kate Middleton og co.

Den britiske budgethotelkæde, Premier Inn, har fundet en del 'royale produkter' på grund af fejringen af dronning Elizabeths 60 års jubilæum i år.

Blandt andet 18 dronning Elizabeth-masker, 12 prins Phillip-masker, 36 Union Jack-flag og en papfigur af Kate Middleton i fuld størrelse.

LÆS OGSÅNyt rejsesite parrer rige mænd med smukke kvinder

2. En botanisk have

En ansat på luksushotellet Jumeirah Frankfurt fortæller til CNN om en oplevelse, som vedkommende havde på et hotel i Qatars hovedstad, Doha.

»Da vi kom op på et værelse, som en gæst lige havde tjekket ud af, blev vi meget overraskede over det syn, der mødte os. Rummet mindede os mere om en botanisk have end et hotelværelse. Det var fyldt op med store palmer, planter og blomster. På sengebordet fandt vi enddag et lille springvand«.

3: 'Falske tænder'

Både kæden Premier inn og Royal Cliff Hotel har fundet gebisser på værelset.

4. Levende skildpadder

En gæst havde efterladt en skildpadde, som vandrede rundt i hotel Banyan Tree Macaus gange, hvor en stuepige nærmest var ved at falde over den, fortæller en ansat på hotellet.

LÆS OGSÅ10 spektakulære hjem, du kan holde ferie i

»Stuepigen tog skildpadden med ned til kontoret, hvor vi fandt en glasvase, der kunne fungere som skildpadde-aquarium. Vi har navngivet den Felly, og den er nu stuepigernes maskot. Vi har endda købt endnu en skildpadde, der kan holde Felly med selskab«, siger medarbejderen til CNN.

5. Nonnedragt

Under sommerens OL i London har Premier Inns medarbejdere fundet en lang række uniformer - blandt andet en stewardesse-uniform, en nonnedragt og en OL-frivilligs klæder.

6. Kunstigt ben

På Chisos Mountain Lodge i Big Bend National Park, Texas, har en gæst engang tjekket ud uden sin benprotese. Personalet undrede sig over, hvordan gæsten havde forladt hotellet uden den, men det viste sig, at manden havde to ekstra-benproteser.

LÆS OGSÅSet fra bilen: Her er 10 skøre kæmpefigurer langs verdens veje

7. Brudekjole

Efter et nygift par var rejst fra hotel Jumeirah Dhevanafushi på Maldiverne, fandt stuepigen en brudekjole på værelset.

Hotellet kontaktede parret, der dog ikke var interesserede i at få kjolen tilbage. Måske gik deres honeymoon ikke som planlagt?

8. LCD-fjernsyn

Personalet i både Changi Airport i Singapore og Hong Kong International Airport kan berette, at de har fundet op til flere efterladte LCD-fjernsyn. I Changi Airport har de sågar fundet folde-cykler, surfboards og fuglebure.

LÆS OGSÅTuristers vildeste spørgsmål: »Kan du sende toiletpapir op til mit toilet? Sidder her nu«

9. Golfbilsrat

Rengøringsersonalet i Hong Kong International Airport måtte spærre øjnene op, da de fandt et rat til en golfbil i en gate. En passager havde glemt den. Desuden måtte Miami Airport bortauktionere en bilmotor, som en passager aldrig havde gjort krav på i afdelingen for uafhentet bagage.

10. Penge, selvfølgelig.

En stuepige på London's Jumeirah Lowndes Hotel fandt eksempelvis 500 britiske pund (4.619 kroner) i et værelse. Det lykkedes hotellet at finde frem til den glemsomme gæst, der blev så lykkelig, at han besluttede at belønne stuepigen med ... 500 britiske pund.

I Hong Kong International Airport fandt personalet engang 100.000 Hong Kong Dollar (74.487 kroner) i en uafhentet task. Den blev senere genforenet med sin heldige ejer.

TUREN GÅR TIL GODE REJSEMÅL I April

Dubai

Dubai

Futuristiske og vanvittige Dubai pirrer, forundrer, forarger og sitrer i...

Yucatán

Yucatán

At besøge Yucatán er at dykke ned i forhistorien mellem maya-ruiner og...

Krabi

Krabi

Krabi, Krabi, jeg overgiver mig. Du er for smuk og dejlig. Krabi er en...

Cuba

Cuba

Salsarytmer, høj cigarføring og smukke, solbrændte huse. Cruising i seje...

Miami

Miami

Fuld fart på festen i Miami, oplevelsessamfundets epicenter i Orlando...

New Zealands Sydø

Paradis for aktive naturelskere

Bangkok

Hvis Bangkok var en flaske vin, var der tale om en magnum. Og etiketten...

Kenya

Tag på eventyr i Kenya og oplev løvebrøl, hyænesang og palmesus.

Hurghada

Snorkeleventyr og beachparty på bare fødder. Sol, strand og vand om dagen...

Phuket

Phuket er livsnydelse på højt plan. Et strejf af sommer året rundt og en...

Sharm el-Sheikh

Sol og varme året rundt, krystalklart vand og store oplevelser på de helt...

Goa

Goa ligger som en solmættet parentes mellem det enorme indiske...

PolitikenPlus
 • Sidetaske Funktionel sidetaske fra Eastpak i retro look, og med mange praktiske detaljer. Tasken er produceret i slidstærkt polyester og fås i to farvekombinationer.

  Pluspris 595 kr. Alm. pris 699 kr. Køb
 • Rejseudstyr GoToob er en smart tube i blød silikone, der er praktisk at have med på rejsen. Den prisvindende og patenterede tube er godkendt til fødevarer (FDA), samt shampoo, cremer, opvaskemiddel etc.

  Pluspris 75 kr. Alm. pris 89 kr. Køb
 • Skridttæller Smart skridttæller, Omron Walking style one 2.1, som skal klipses fast på bukselinningen.

  Pluspris 165 kr. Alm. pris 195 kr. Køb
 • Rejsepung Rummelig rejsepung i G-1000 materiale med plads til pas og ufoldede boardingkort - perfekt til at medbringe på din rejse.

  Pluspris 399 kr. Alm. pris 469 kr. Køb
 • Håndledsblodtryksmåler I hele verden har millioner af mennesker for højt blodtryk, og det er en af hovedårsagerne til hjertesygdomme og slagtilfælde. Hold øje med dit helbred med Omron R6 blodtryksmåleren.

  Pluspris 689 kr. Alm. pris 815 kr. Køb