Annonce
Annonce
Rejser

10 bizarre genstande, som turister har efterladt

Skildpadder, proteser og brudekjoler. Folk glemmer de særeste ting på hoteller.

Gem til liste

I udtjekningens pulserende panik kan det være nemt at glemme nogle af sine ting på hotelværelset.

Hvis man altså ikke har lavet 'dumme-runden' og kigget under sengen, i skabe og skuffer og eller haft sådan nogenlunde god tid til at pakke sine sager sammen.

CNN har kontaktet hoteller og lufthavne over hele verden for at finde frem til de særeste ting, som turister er rejst fra.

1. Kate Middleton og co.

Den britiske budgethotelkæde, Premier Inn, har fundet en del 'royale produkter' på grund af fejringen af dronning Elizabeths 60 års jubilæum i år.

Blandt andet 18 dronning Elizabeth-masker, 12 prins Phillip-masker, 36 Union Jack-flag og en papfigur af Kate Middleton i fuld størrelse.

LÆS OGSÅNyt rejsesite parrer rige mænd med smukke kvinder

2. En botanisk have

En ansat på luksushotellet Jumeirah Frankfurt fortæller til CNN om en oplevelse, som vedkommende havde på et hotel i Qatars hovedstad, Doha.

»Da vi kom op på et værelse, som en gæst lige havde tjekket ud af, blev vi meget overraskede over det syn, der mødte os. Rummet mindede os mere om en botanisk have end et hotelværelse. Det var fyldt op med store palmer, planter og blomster. På sengebordet fandt vi enddag et lille springvand«.

3: 'Falske tænder'

Både kæden Premier inn og Royal Cliff Hotel har fundet gebisser på værelset.

4. Levende skildpadder

En gæst havde efterladt en skildpadde, som vandrede rundt i hotel Banyan Tree Macaus gange, hvor en stuepige nærmest var ved at falde over den, fortæller en ansat på hotellet.

LÆS OGSÅ10 spektakulære hjem, du kan holde ferie i

»Stuepigen tog skildpadden med ned til kontoret, hvor vi fandt en glasvase, der kunne fungere som skildpadde-aquarium. Vi har navngivet den Felly, og den er nu stuepigernes maskot. Vi har endda købt endnu en skildpadde, der kan holde Felly med selskab«, siger medarbejderen til CNN.

5. Nonnedragt

Under sommerens OL i London har Premier Inns medarbejdere fundet en lang række uniformer - blandt andet en stewardesse-uniform, en nonnedragt og en OL-frivilligs klæder.

6. Kunstigt ben

På Chisos Mountain Lodge i Big Bend National Park, Texas, har en gæst engang tjekket ud uden sin benprotese. Personalet undrede sig over, hvordan gæsten havde forladt hotellet uden den, men det viste sig, at manden havde to ekstra-benproteser.

LÆS OGSÅSet fra bilen: Her er 10 skøre kæmpefigurer langs verdens veje

7. Brudekjole

Efter et nygift par var rejst fra hotel Jumeirah Dhevanafushi på Maldiverne, fandt stuepigen en brudekjole på værelset.

Hotellet kontaktede parret, der dog ikke var interesserede i at få kjolen tilbage. Måske gik deres honeymoon ikke som planlagt?

8. LCD-fjernsyn

Personalet i både Changi Airport i Singapore og Hong Kong International Airport kan berette, at de har fundet op til flere efterladte LCD-fjernsyn. I Changi Airport har de sågar fundet folde-cykler, surfboards og fuglebure.

LÆS OGSÅTuristers vildeste spørgsmål: »Kan du sende toiletpapir op til mit toilet? Sidder her nu«

9. Golfbilsrat

Rengøringsersonalet i Hong Kong International Airport måtte spærre øjnene op, da de fandt et rat til en golfbil i en gate. En passager havde glemt den. Desuden måtte Miami Airport bortauktionere en bilmotor, som en passager aldrig havde gjort krav på i afdelingen for uafhentet bagage.

10. Penge, selvfølgelig.

En stuepige på London's Jumeirah Lowndes Hotel fandt eksempelvis 500 britiske pund (4.619 kroner) i et værelse. Det lykkedes hotellet at finde frem til den glemsomme gæst, der blev så lykkelig, at han besluttede at belønne stuepigen med ... 500 britiske pund.

I Hong Kong International Airport fandt personalet engang 100.000 Hong Kong Dollar (74.487 kroner) i en uafhentet task. Den blev senere genforenet med sin heldige ejer.

TUREN GÅR TIL GODE REJSEMÅL I December

Paris

Paris

Paris har efterhånden udtømt listen af superlativer, der med rimelighed...

Madrid

Madrid

Brede boulevarder, små tapasbarer, monumentale museer og et enormt...

Berlin

Berlin

Anarkistisk, fandenivoldsk og tilbagelænet. Men også svulstig og...

Istanbul

Istanbul

En by, to verdensdele, 9.000 års historie og 14 mio. indbyggere

New York

New York

New York er smuk, kreativ, dekadent, dyt, båt, bimlende, bamlende, forrykt...

Budapest

Smukt udsmykkede termalbade med velgørende varmt vand, gamle kaffehuse med...

Firenze

Firenze, Firenze, Firenze. Hvem kan sige ”Firenze” uden at slå...

Dubai

Futuristiske og vanvittige Dubai pirrer, forundrer, forarger og sitrer i...

Edinburgh

I et hus fra Middelalderen sælger de billige kilte og whisky. Ude ved...

London

Dekadente stormagasiner, mad-templer, teatre og gigantiske museer....

Hamburg

Hamburg er Europas næststørste havneby. Og havneområdet HafenCity er da...

Lissabon

Traurig kærlighedsmusik, skramlede sporvogne på stejle bakker og en af...

Göteborg

Fem Michelin-restauranter, verdens bedste samling af nordisk kunst,...

PolitikenPlus
 • Termoflaske Du ved allerede nu at plastik er dårlig for miljøet og for dig selv ! Men det er ikke den eneste årsag til at drikke af en S´Well flaske:

  Pluspris 219 kr. Alm. pris 279 kr. Køb
 • Termoflaske Du ved allerede nu at plastik er dårlig for miljøet og for dig selv ! Men det er ikke den eneste årsag til at drikke af en S´Well flaske:

  Pluspris 295 kr. Alm. pris 369 kr. Køb
 • Drikkeflaske Rethink water. I forbindelse med COP15 blev det belyst, i hvor høj grad plastikflasker og købevand skader miljøet, Og Retap opstod som en erkendelse af, at der var behov for at tænke i alternativer.

  Pluspris 79 kr. Alm. pris 99 kr. Køb
 • Rejseudstyr GoToob er en smart tube i blød silikone, der er praktisk at have med på rejsen. Den prisvindende og patenterede tube er godkendt til fødevarer (FDA), samt shampoo, cremer, opvaskemiddel etc.

  Pluspris 75 kr. Alm. pris 89 kr. Køb
 • Rejseudstyr GoToob er en smart tube i blød silikone, der er praktisk at have med på rejsen. Den prisvindende og patenterede tube er godkendt til fødevarer (FDA), samt shampoo, cremer, opvaskemiddel etc.

  Pluspris 68 kr. Alm. pris 79 kr. Køb