OBSKUR. Hotelgæster og passagerer glemmer nogle sære ting af og til. Blandt andet en levende skildpadde.
Foto: Jonathan Zander/Wikimedia

OBSKUR. Hotelgæster og passagerer glemmer nogle sære ting af og til. Blandt andet en levende skildpadde.

Nyheder

10 bizarre genstande, som turister har efterladt

Skildpadder, proteser og brudekjoler. Folk glemmer de særeste ting på hoteller.

Nyheder

I udtjekningens pulserende panik kan det være nemt at glemme nogle af sine ting på hotelværelset.

Hvis man altså ikke har lavet 'dumme-runden' og kigget under sengen, i skabe og skuffer og eller haft sådan nogenlunde god tid til at pakke sine sager sammen.

CNN har kontaktet hoteller og lufthavne over hele verden for at finde frem til de særeste ting, som turister er rejst fra.

1. Kate Middleton og co.

Den britiske budgethotelkæde, Premier Inn, har fundet en del 'royale produkter' på grund af fejringen af dronning Elizabeths 60 års jubilæum i år.

Blandt andet 18 dronning Elizabeth-masker, 12 prins Phillip-masker, 36 Union Jack-flag og en papfigur af Kate Middleton i fuld størrelse.

2. En botanisk have

En ansat på luksushotellet Jumeirah Frankfurt fortæller til CNN om en oplevelse, som vedkommende havde på et hotel i Qatars hovedstad, Doha.

»Da vi kom op på et værelse, som en gæst lige havde tjekket ud af, blev vi meget overraskede over det syn, der mødte os. Rummet mindede os mere om en botanisk have end et hotelværelse. Det var fyldt op med store palmer, planter og blomster. På sengebordet fandt vi enddag et lille springvand«.

3: 'Falske tænder'

Både kæden Premier inn og Royal Cliff Hotel har fundet gebisser på værelset.

4. Levende skildpadder

En gæst havde efterladt en skildpadde, som vandrede rundt i hotel Banyan Tree Macaus gange, hvor en stuepige nærmest var ved at falde over den, fortæller en ansat på hotellet.

»Stuepigen tog skildpadden med ned til kontoret, hvor vi fandt en glasvase, der kunne fungere som skildpadde-aquarium. Vi har navngivet den Felly, og den er nu stuepigernes maskot. Vi har endda købt endnu en skildpadde, der kan holde Felly med selskab«, siger medarbejderen til CNN.

5. Nonnedragt

Under sommerens OL i London har Premier Inns medarbejdere fundet en lang række uniformer - blandt andet en stewardesse-uniform, en nonnedragt og en OL-frivilligs klæder.

6. Kunstigt ben

På Chisos Mountain Lodge i Big Bend National Park, Texas, har en gæst engang tjekket ud uden sin benprotese. Personalet undrede sig over, hvordan gæsten havde forladt hotellet uden den, men det viste sig, at manden havde to ekstra-benproteser.

7. Brudekjole

Efter et nygift par var rejst fra hotel Jumeirah Dhevanafushi på Maldiverne, fandt stuepigen en brudekjole på værelset.

Hotellet kontaktede parret, der dog ikke var interesserede i at få kjolen tilbage. Måske gik deres honeymoon ikke som planlagt?

8. LCD-fjernsyn

Personalet i både Changi Airport i Singapore og Hong Kong International Airport kan berette, at de har fundet op til flere efterladte LCD-fjernsyn. I Changi Airport har de sågar fundet folde-cykler, surfboards og fuglebure.

9. Golfbilsrat

Rengøringsersonalet i Hong Kong International Airport måtte spærre øjnene op, da de fandt et rat til en golfbil i en gate. En passager havde glemt den. Desuden måtte Miami Airport bortauktionere en bilmotor, som en passager aldrig havde gjort krav på i afdelingen for uafhentet bagage.

10. Penge, selvfølgelig.

En stuepige på London's Jumeirah Lowndes Hotel fandt eksempelvis 500 britiske pund (4.619 kroner) i et værelse. Det lykkedes hotellet at finde frem til den glemsomme gæst, der blev så lykkelig, at han besluttede at belønne stuepigen med ... 500 britiske pund.

I Hong Kong International Airport fandt personalet engang 100.000 Hong Kong Dollar (74.487 kroner) i en uafhentet task. Den blev senere genforenet med sin heldige ejer.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce