Annonce
Annonce
Sport

Skandalebokser sigtes for overfald

Bokseren Dereck Chisora er løsladt med en voldssigtelse hængende over hovedet efter slagsmålet med David Haye.

Fighter. Dereck Chisora skal måske også snart forsvare sig i en retssal. - AP

Fighter. Dereck Chisora skal måske også snart forsvare sig i en retssal. - AP

Den britiske bokser Dereck Chisora bliver sigtet for vold efter sin hovedrolle i det pinlige slagsmål med sin kollega David Haye.

De to røg for i flæsket på hinanden på pressemødet efter Chisoras nederlag mod Vitali Klitschko i München, som Haye overværede som tv-kommentator, og den uautoriserede boksekamp uden for ringen udviklede sig til et flere minutter lang masseslagsmål.

Politiet i München valgte søndag aften at løslade Dereck Chisora efter et syv timer langt forhør, men dermed er sagen ikke slut for den kontroversielle bokser.

LÆS OGSÅBritisk bokser fik bank og truede med død og helvede

»Han kan stadig forvente at blive tiltalt for vold, men han er fri til at rejse til England nu«, siger en talsmand for Münchens politi ifølge The Guardian.

Spørgsmålet er så, hvor meget den tiltale kommer til at påvirke Chisora, der har prøvet den slags flere gange før.

Han er tidligere dømt for gadeuorden, for vold mod en politibetjent og mod sin tidligere kæreste, ligesom han tidligere er straffet for våbenbesiddelse.

RAMT.  David Hayes træner, Adam Booth (t.v.) kom til skade natten til søndag i München. - FOTO: AP

En syngende lussing
Før kampen mod Vitali Klitschko gjorde Chisora sig bemærket ved at lange ukraineren en syngende lussing under indvejningen, mens han spyttede vand i hovedet på Klitschko, da de to nidstirrede hinanden i ringen lørdag aften.

Tysk politi vil også tale med David Haye, før man er i stand til helt at klarlægge handlingsforløbet under det pinlige optrin lørdag nat, men det er endnu ikke lykkedes ordensmagten at få fat i bokseren.

Chisoras manager Frank Warren har reageret på hændelsen ved at kalde begge boksere 'komplette idioter', men skulle samtidig være interesseret i at arrangere en rigtig boksekamp mellem de to kamphaner.

Ikke mindst i betragtning af, at hverken Chisora eller Haye har ret mange andre interessante muligheder efter affæren i München.

FACEBOOKBliv ven med Politiken

Del link
Annonce
Mest læste
Dit politiken
Annonce