Annonce
Annonce
Sport

Promotor: Kessler skal bokse på helligt sted

Sauerland arbejder hårdt på at sikre Mikkel Kessler en revanchekamp mod Andre Ward et andet sted end Oakland.

Gem til liste

Hvis Mikkel Kessler og Andre Ward skal mødes i en revanchekamp, så skal den ikke finde sted i amerikanerens hjemby Oakland, hvor Ward i 2009 vandt over danskeren i en VM-kamp.

Det siger Kesslers promotor, Kalle Sauerland.

»Vi skal ikke til Oakland igen. Måske et neutralt sted. Las Vegas eller New York, to af sportens hellige steder, er for eksempel muligheder«.

»USA er fint med mig, bare det ikke bliver Oakland eller i staten Californien«, siger Kalle Sauerland.

LÆS OGSÅKessler er en sejr fra kassekamp mod ubesejret verdensmester

Andre Ward bokser ofte i Oakland, og det bliver ifølge Kesslers amerikanske træner, Jimmy Montoya, umuligt at få kampen til Danmark.

»Vi får aldrig Ward ud af USA. Men hvis Andre Ward vil tjene nogle penge, skal han bokse uden for Oakland«, siger Montoya.

Opvarmning mod Magee
Kessler selv forsøger i disse dage udelukkende at holde fokus på sin næste opgave, som finder sted 8. december, hvor han skal i ringen mod nordirske Brian Magee i Hernings Jyske Bank Boxen.

LÆS OGSÅKesslers helbred er helt i top - sådan da

Alligevel kan Kessler ikke helt undgå at skulle forholde sig til Ward. Og selvom Kessler er i tvivl om, hvorvidt Ward-kampen faktisk kommer til at finde sted, så siger danskeren, at han er klar at møde Ward hvor som helst.

»Hvis det skal være i Oakland, så må vi tage den tur igen. Jeg gider ikke være en kylling. Jeg er ikke som ham. Jeg vil gerne rejse ud for at bokse«, siger Kessler.

Ifølge Sauerland har bokseforbundet WBA, hvor Ward er verdensmester i supermellemvægt, accepteret, at vinderen af Kessler-Magee-kampen får chancen mod Ward.

PolitikenPlus
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere