Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Promotor: Kessler skal bokse på helligt sted

Sauerland arbejder hårdt på at sikre Mikkel Kessler en revanchekamp mod Andre Ward et andet sted end Oakland.

Gem til liste

Hvis Mikkel Kessler og Andre Ward skal mødes i en revanchekamp, så skal den ikke finde sted i amerikanerens hjemby Oakland, hvor Ward i 2009 vandt over danskeren i en VM-kamp.

Det siger Kesslers promotor, Kalle Sauerland.

»Vi skal ikke til Oakland igen. Måske et neutralt sted. Las Vegas eller New York, to af sportens hellige steder, er for eksempel muligheder«.

»USA er fint med mig, bare det ikke bliver Oakland eller i staten Californien«, siger Kalle Sauerland.

LÆS OGSÅKessler er en sejr fra kassekamp mod ubesejret verdensmester

Andre Ward bokser ofte i Oakland, og det bliver ifølge Kesslers amerikanske træner, Jimmy Montoya, umuligt at få kampen til Danmark.

»Vi får aldrig Ward ud af USA. Men hvis Andre Ward vil tjene nogle penge, skal han bokse uden for Oakland«, siger Montoya.

Opvarmning mod Magee
Kessler selv forsøger i disse dage udelukkende at holde fokus på sin næste opgave, som finder sted 8. december, hvor han skal i ringen mod nordirske Brian Magee i Hernings Jyske Bank Boxen.

LÆS OGSÅKesslers helbred er helt i top - sådan da

Alligevel kan Kessler ikke helt undgå at skulle forholde sig til Ward. Og selvom Kessler er i tvivl om, hvorvidt Ward-kampen faktisk kommer til at finde sted, så siger danskeren, at han er klar at møde Ward hvor som helst.

»Hvis det skal være i Oakland, så må vi tage den tur igen. Jeg gider ikke være en kylling. Jeg er ikke som ham. Jeg vil gerne rejse ud for at bokse«, siger Kessler.

Ifølge Sauerland har bokseforbundet WBA, hvor Ward er verdensmester i supermellemvægt, accepteret, at vinderen af Kessler-Magee-kampen får chancen mod Ward.

PolitikenPlus
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere