Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Danske OL-helte overmatchede finalemodstander

Mathias Boe og Carsten Mogensen forsvarede deres titel fra China Open 2011.

Gem til liste

Den danske herredouble med Mathias Boe og Carsten Mogensen har for alvor fundet formen efter OL.

I den stærkt besatte Super Series-turnering China Open i Shanghai har de to badminton-esser sikret sig titlen efter en finalesejr i to sæt over det sydkoreanske par Lee Yong Dae/Ko Sung Hyun.

Læs ogsåBoe og Mogensen stormer i Kina-finale

Det var derfor en yderst tilfreds landstræner Lars Uhre, som gjorde status over de to spilleres indsats i finalen.

Spillede på højt niveau
»Det lignede det spil, de har leveret hele ugen. De sad på modstanderne både taktisk og tempomæssigt. Det blev måske lidt lettere end forventet«, siger Lars Uhre i en pressemeddelelse og fortsætter:

»Mathias og Carsten spillede på et meget højt niveau. Koreanerne manglede lidt power, og der kom ikke mange overraskelser. Det var primært i servesituationenerne, de overmatchede dem«.

Læs ogsåOL-helte er klar til semifinale

Kampen blev afgjort med cifrene 21-15 og 21-14 til de danske spillere, som ifølge landstræneren har præsteret rigtig godt i hele turneringen.

»De har vist et højt niveau. De har spillet sig til det, for de har mødt gode modstandere. De viste, at de var det stærkeste par i turneringen«, siger Lars Uhre.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere