Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Danske OL-helte overmatchede finalemodstander

Mathias Boe og Carsten Mogensen forsvarede deres titel fra China Open 2011.

Gem til liste

Den danske herredouble med Mathias Boe og Carsten Mogensen har for alvor fundet formen efter OL.

I den stærkt besatte Super Series-turnering China Open i Shanghai har de to badminton-esser sikret sig titlen efter en finalesejr i to sæt over det sydkoreanske par Lee Yong Dae/Ko Sung Hyun.

Læs ogsåBoe og Mogensen stormer i Kina-finale

Det var derfor en yderst tilfreds landstræner Lars Uhre, som gjorde status over de to spilleres indsats i finalen.

Spillede på højt niveau
»Det lignede det spil, de har leveret hele ugen. De sad på modstanderne både taktisk og tempomæssigt. Det blev måske lidt lettere end forventet«, siger Lars Uhre i en pressemeddelelse og fortsætter:

»Mathias og Carsten spillede på et meget højt niveau. Koreanerne manglede lidt power, og der kom ikke mange overraskelser. Det var primært i servesituationenerne, de overmatchede dem«.

Læs ogsåOL-helte er klar til semifinale

Kampen blev afgjort med cifrene 21-15 og 21-14 til de danske spillere, som ifølge landstræneren har præsteret rigtig godt i hele turneringen.

»De har vist et højt niveau. De har spillet sig til det, for de har mødt gode modstandere. De viste, at de var det stærkeste par i turneringen«, siger Lars Uhre.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere