Annonce
Annonce
Sport

Danske OL-helte overmatchede finalemodstander

Mathias Boe og Carsten Mogensen forsvarede deres titel fra China Open 2011.

Gem til liste

Den danske herredouble med Mathias Boe og Carsten Mogensen har for alvor fundet formen efter OL.

I den stærkt besatte Super Series-turnering China Open i Shanghai har de to badminton-esser sikret sig titlen efter en finalesejr i to sæt over det sydkoreanske par Lee Yong Dae/Ko Sung Hyun.

Læs ogsåBoe og Mogensen stormer i Kina-finale

Det var derfor en yderst tilfreds landstræner Lars Uhre, som gjorde status over de to spilleres indsats i finalen.

Spillede på højt niveau
»Det lignede det spil, de har leveret hele ugen. De sad på modstanderne både taktisk og tempomæssigt. Det blev måske lidt lettere end forventet«, siger Lars Uhre i en pressemeddelelse og fortsætter:

»Mathias og Carsten spillede på et meget højt niveau. Koreanerne manglede lidt power, og der kom ikke mange overraskelser. Det var primært i servesituationenerne, de overmatchede dem«.

Læs ogsåOL-helte er klar til semifinale

Kampen blev afgjort med cifrene 21-15 og 21-14 til de danske spillere, som ifølge landstræneren har præsteret rigtig godt i hele turneringen.

»De har vist et højt niveau. De har spillet sig til det, for de har mødt gode modstandere. De viste, at de var det stærkeste par i turneringen«, siger Lars Uhre.

PolitikenPlus
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere