Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Knockout-verdensmester udfordrer Kessler

Carl Froch forsvarede søndag nat sin IBF-titel med en knockout-sejr.

Gem til liste

Mikkel Kessler er en ønskemodstander for verdensmesteren Carl Froch, som natten til søndag forsvarede sin IBF-titel med en knockout-sejr over Yusaf Mack.

35-årige Froch vil nu enten møde amerikaneren Andre Ward eller Kessler i et revancheopgør, efter at danskeren slog Froch i 2010.

Læs ogsåCarl Froch vil have Kessler og intet andet

»Jeg føler, at jeg er i fysisk topform nu, og jeg kan slå Kessler og Ward. Jeg har ikke vundet hver eneste gang, jeg er trådt op i ringen, men jeg er heller ikke blevet udbokset«.

Stoppede amerikaner
»Jeg har tabt kampe knebent på point, men jeg kan sætte tingene på plads mod Kessler og Ward - det ved jeg, jeg kan«, siger Froch til BBC.

Den engelske supermellemvægter viste god form, da han stoppede amerikanske Yusaf Mack med et dybt stød i maveregionen i tredje omgang foran 9500 tilskuere i engelske Nottingham.

Læs ogsåBokseekspert: Kessler har tre store kampe tilbage

Kessler og Ward er dermed fortsat de eneste to boksere, som har slået Froch i nu 32 kampe.

»Jeg er ikke blevet knockoutet på spektakulær vis som visse andre britiske boksere, der tror, de er superstjerner«.

Læs ogsåPromotor: Kessler skal bokse på helligt sted

»Jeg er i min storhedstid, og jeg er klar til at møde hvem som helst. Det har jeg bevist mod dem, jeg har bokset mod. Jeg er bare nødt til at arbejde hårdt i 12 uger før en kamp«, siger Froch.

Tre storkampe på ønskeliste
Sammen med partneren Rachael Cordingley venter Froch sit andet barn om små fem måneder, så en ny kamp skal gerne arrangeres inden da.

»Jeg er på et stadie i min karriere, hvor jeg ikke har mere tid at spilde. Jeg kommer ikke til at gøre noget dumt som at gå i ringen for tidligt, men jeg kan være klar til at bokse igen i februar eller marts«, vurderer Froch.

Læs ogsåKessler: Hvis jeg ikke vinder, så er det slut

Hans promotor Eddie Hearn håber at arrangere tre store kampe i 2013. Ud over Ward og Kessler er målet også et møde mellem Froch og Lucian Bute.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere