Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Knockout-verdensmester udfordrer Kessler

Carl Froch forsvarede søndag nat sin IBF-titel med en knockout-sejr.

Gem til liste

Mikkel Kessler er en ønskemodstander for verdensmesteren Carl Froch, som natten til søndag forsvarede sin IBF-titel med en knockout-sejr over Yusaf Mack.

35-årige Froch vil nu enten møde amerikaneren Andre Ward eller Kessler i et revancheopgør, efter at danskeren slog Froch i 2010.

Læs ogsåCarl Froch vil have Kessler og intet andet

»Jeg føler, at jeg er i fysisk topform nu, og jeg kan slå Kessler og Ward. Jeg har ikke vundet hver eneste gang, jeg er trådt op i ringen, men jeg er heller ikke blevet udbokset«.

Stoppede amerikaner
»Jeg har tabt kampe knebent på point, men jeg kan sætte tingene på plads mod Kessler og Ward - det ved jeg, jeg kan«, siger Froch til BBC.

Den engelske supermellemvægter viste god form, da han stoppede amerikanske Yusaf Mack med et dybt stød i maveregionen i tredje omgang foran 9500 tilskuere i engelske Nottingham.

Læs ogsåBokseekspert: Kessler har tre store kampe tilbage

Kessler og Ward er dermed fortsat de eneste to boksere, som har slået Froch i nu 32 kampe.

»Jeg er ikke blevet knockoutet på spektakulær vis som visse andre britiske boksere, der tror, de er superstjerner«.

Læs ogsåPromotor: Kessler skal bokse på helligt sted

»Jeg er i min storhedstid, og jeg er klar til at møde hvem som helst. Det har jeg bevist mod dem, jeg har bokset mod. Jeg er bare nødt til at arbejde hårdt i 12 uger før en kamp«, siger Froch.

Tre storkampe på ønskeliste
Sammen med partneren Rachael Cordingley venter Froch sit andet barn om små fem måneder, så en ny kamp skal gerne arrangeres inden da.

»Jeg er på et stadie i min karriere, hvor jeg ikke har mere tid at spilde. Jeg kommer ikke til at gøre noget dumt som at gå i ringen for tidligt, men jeg kan være klar til at bokse igen i februar eller marts«, vurderer Froch.

Læs ogsåKessler: Hvis jeg ikke vinder, så er det slut

Hans promotor Eddie Hearn håber at arrangere tre store kampe i 2013. Ud over Ward og Kessler er målet også et møde mellem Froch og Lucian Bute.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere