Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Kessler efter to hurtige sejre: Det hjælper mig

Det har været godt på flere parametre, at Mikkel Kesslers to seneste kampe har været korte.

Gem til liste

Når Mikkel Kessler 8. december går i bokseringen mod nordirske Brian Magee i Herning, så er der rigeligt med overskud hos danskeren.

Hans seneste to kampe mod Mehdi Bouadla og Allan Green er nemlig blevet vundet i henholdsvis sjette og fjerde omgang.

»Det har været godt for kroppen og selvtilliden selvfølgelig«, siger Mikkel Kessler.

Kessler godt forberedt
»Det er også godt at have gemt lidt kræfter, for nogle gange skal du ud i flere omgange. Og så er det vigtigt, at du har nogle kræfter til sidst, for ellers kan kampen vende på et splitsekund«, lyder det fra Mikkel Kessler.

Læs ogsåKnockout-verdensmester udfordrer Kessler

Tidligere i karrieren har Magee besejret både Mads Larsen og Rudy Markussen - begge endda på dansk grund.

Så Mikkel Kessler er godt forberedt, siger han.

»Det bliver en hård kamp, for han kommer med alt, hvad han har. Det kan man også se i de kampe, han har haft mod Rudy og Mads«.

»Han træner hårdt«
»Både Rudy og Mads havde selvfølgelig nogle småskavanker inden kampene og lidt rod i baglandet måske, men det skal ikke være en undskyldning«.

Læs ogsåKessler: Hvis jeg ikke vinder, så er det slut

»Magee har gjort det godt mod dem, og du skal være 100 procent klar for at få ham ned, for han kommer med alt, hvad han har. Han træner hårdt, det hører jeg i boksemiljøet«, siger Mikkel Kessler.

Kampen bokses i Jyske Bank Boxen.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere