Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Kessler efter to hurtige sejre: Det hjælper mig

Det har været godt på flere parametre, at Mikkel Kesslers to seneste kampe har været korte.

Gem til liste

Når Mikkel Kessler 8. december går i bokseringen mod nordirske Brian Magee i Herning, så er der rigeligt med overskud hos danskeren.

Hans seneste to kampe mod Mehdi Bouadla og Allan Green er nemlig blevet vundet i henholdsvis sjette og fjerde omgang.

»Det har været godt for kroppen og selvtilliden selvfølgelig«, siger Mikkel Kessler.

Kessler godt forberedt
»Det er også godt at have gemt lidt kræfter, for nogle gange skal du ud i flere omgange. Og så er det vigtigt, at du har nogle kræfter til sidst, for ellers kan kampen vende på et splitsekund«, lyder det fra Mikkel Kessler.

Læs ogsåKnockout-verdensmester udfordrer Kessler

Tidligere i karrieren har Magee besejret både Mads Larsen og Rudy Markussen - begge endda på dansk grund.

Så Mikkel Kessler er godt forberedt, siger han.

»Det bliver en hård kamp, for han kommer med alt, hvad han har. Det kan man også se i de kampe, han har haft mod Rudy og Mads«.

»Han træner hårdt«
»Både Rudy og Mads havde selvfølgelig nogle småskavanker inden kampene og lidt rod i baglandet måske, men det skal ikke være en undskyldning«.

Læs ogsåKessler: Hvis jeg ikke vinder, så er det slut

»Magee har gjort det godt mod dem, og du skal være 100 procent klar for at få ham ned, for han kommer med alt, hvad han har. Han træner hårdt, det hører jeg i boksemiljøet«, siger Mikkel Kessler.

Kampen bokses i Jyske Bank Boxen.

PolitikenPlus
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere