Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Bander sælger steroider i stedet for narko

Ulovligt salg af steroider er blandt rockere og banders indtægtskilder.

Gem til liste

Anabole steroider og væksthormoner er med til at finansiere den organiserede kriminalitet i Danmark. Netop de to typer hårde dopingstoffer står i rockernes og bandernes salgskatalog. Det anførte politiet over for Rigsadvokaten tilbage i marts.

»Det er Rigspolitiets vurdering, at overtrædelser af lov om forbud mod visse dopingmidler i et vist omfang har tilknytning til personer og netværk med relationer til rocker- og bandemiljøet, der anser indsmugling og distribution af ulovlige dopingmidler som et attraktivt indtjeningsområde«, lød det blandt andet.

Et andet eksempel på det tætte bånd mellem steroider og rockere er bogen ’Kronvidnet’, der skildrer personen Kasper Vetter. Han var i en lang række år en del af miljøet omkring Hells Angels’ klubhus i Aarhus, hvor han gjorde mange forretninger med gruppens fremtrædende medlemmer.

Ifølge bogen var salg af blandt andet steroider og kopitøj nogle af Kasper Vetters største indtægtskilder – bevidst holdt han sig fra narkotika, fordi straf og risiko for at blive opdaget er større.

»Der er én forskel. Det ene kommer du lang tid i brummen for, det andet koster en bøde«, siger en Hells Angels-leder i ’Kronvidnet’.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere