Annonce
Annonce
Sport

Bander sælger steroider i stedet for narko

Ulovligt salg af steroider er blandt rockere og banders indtægtskilder.

Gem til liste

Anabole steroider og væksthormoner er med til at finansiere den organiserede kriminalitet i Danmark. Netop de to typer hårde dopingstoffer står i rockernes og bandernes salgskatalog. Det anførte politiet over for Rigsadvokaten tilbage i marts.

»Det er Rigspolitiets vurdering, at overtrædelser af lov om forbud mod visse dopingmidler i et vist omfang har tilknytning til personer og netværk med relationer til rocker- og bandemiljøet, der anser indsmugling og distribution af ulovlige dopingmidler som et attraktivt indtjeningsområde«, lød det blandt andet.

Et andet eksempel på det tætte bånd mellem steroider og rockere er bogen ’Kronvidnet’, der skildrer personen Kasper Vetter. Han var i en lang række år en del af miljøet omkring Hells Angels’ klubhus i Aarhus, hvor han gjorde mange forretninger med gruppens fremtrædende medlemmer.

Ifølge bogen var salg af blandt andet steroider og kopitøj nogle af Kasper Vetters største indtægtskilder – bevidst holdt han sig fra narkotika, fordi straf og risiko for at blive opdaget er større.

»Der er én forskel. Det ene kommer du lang tid i brummen for, det andet koster en bøde«, siger en Hells Angels-leder i ’Kronvidnet’.

PolitikenPlus
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere