Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Bander sælger steroider i stedet for narko

Ulovligt salg af steroider er blandt rockere og banders indtægtskilder.

Gem til liste

Anabole steroider og væksthormoner er med til at finansiere den organiserede kriminalitet i Danmark. Netop de to typer hårde dopingstoffer står i rockernes og bandernes salgskatalog. Det anførte politiet over for Rigsadvokaten tilbage i marts.

»Det er Rigspolitiets vurdering, at overtrædelser af lov om forbud mod visse dopingmidler i et vist omfang har tilknytning til personer og netværk med relationer til rocker- og bandemiljøet, der anser indsmugling og distribution af ulovlige dopingmidler som et attraktivt indtjeningsområde«, lød det blandt andet.

Et andet eksempel på det tætte bånd mellem steroider og rockere er bogen ’Kronvidnet’, der skildrer personen Kasper Vetter. Han var i en lang række år en del af miljøet omkring Hells Angels’ klubhus i Aarhus, hvor han gjorde mange forretninger med gruppens fremtrædende medlemmer.

Ifølge bogen var salg af blandt andet steroider og kopitøj nogle af Kasper Vetters største indtægtskilder – bevidst holdt han sig fra narkotika, fordi straf og risiko for at blive opdaget er større.

»Der er én forskel. Det ene kommer du lang tid i brummen for, det andet koster en bøde«, siger en Hells Angels-leder i ’Kronvidnet’.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere