Annonce
Annonce
Sport

Crash-kongen lander ny kontrakt i Formel 1

Romain Grosjean, der mest er kendt for at være involveret i mange ulykker i Formel 1, fortsætter hos Lotus.

Gem til liste

Formel 1-holdet Lotus har givet den ofte udskældte franske kører Romain Grosjean en kontrakt gældende for 2013.

Grosjean sluttede denne sæson på en ottendeplads med tre top-tre placeringer i løbet af året, og det har fået Lotus-teamet til at give franskmanden en ny kontrakt.

»Romain er et stort talent, og vi er meget glade for, at vi kan fortsætte samarbejdet i vores anden sæson sammen«, siger Lotus-boss Eric Boullier til holdets hjemmeside.

- Vi har gode chancer for at bygge videre på et stærkt 2012 og få endnu bedre resultater, når vi kan fortsætte med to så talentfulde kørere som Romain og Kimi, vurderer Lotus-chefen, der også har kontrakt med finske Kimi Raikkonen i næste sæson.

26-årige Romain Grosjean er blevet kendt som lidt af en hasarderet kører i resten af Formel 1-feltet, hvor han har været involveret i flere ulykker i 2012.

Den ene af dem fik måske betydning for VM-titlen, da han i begyndelsen af det belgiske grandprix kørte galt og blandt andre sendte spanske Fernando Alonso (Ferrari) ud af løbet på Spa-banen.

Alonso sluttede senere på andenpladsen i VM-stillingen efter tyske Sebastian Vettel (Red Bull), der kun fik tre point mere end spanieren.

Romain Grosjean fik karantæne efter det belgiske grandprix, men da han vendte tilbage, var han skyld i, at Vettels holdkammerat hos Red Bull, Mark Webber, måtte udgå af det japanske grandprix.

De mange ulykker har sat spekulationer i gang om Grosjeans fremtid i Formel 1, hvor nogle har ment, at det kunne koste ham karrieren i motorsportens kongeklasse.

PolitikenPlus
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere