Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Crash-kongen lander ny kontrakt i Formel 1

Romain Grosjean, der mest er kendt for at være involveret i mange ulykker i Formel 1, fortsætter hos Lotus.

Gem til liste

Formel 1-holdet Lotus har givet den ofte udskældte franske kører Romain Grosjean en kontrakt gældende for 2013.

Grosjean sluttede denne sæson på en ottendeplads med tre top-tre placeringer i løbet af året, og det har fået Lotus-teamet til at give franskmanden en ny kontrakt.

»Romain er et stort talent, og vi er meget glade for, at vi kan fortsætte samarbejdet i vores anden sæson sammen«, siger Lotus-boss Eric Boullier til holdets hjemmeside.

- Vi har gode chancer for at bygge videre på et stærkt 2012 og få endnu bedre resultater, når vi kan fortsætte med to så talentfulde kørere som Romain og Kimi, vurderer Lotus-chefen, der også har kontrakt med finske Kimi Raikkonen i næste sæson.

26-årige Romain Grosjean er blevet kendt som lidt af en hasarderet kører i resten af Formel 1-feltet, hvor han har været involveret i flere ulykker i 2012.

Den ene af dem fik måske betydning for VM-titlen, da han i begyndelsen af det belgiske grandprix kørte galt og blandt andre sendte spanske Fernando Alonso (Ferrari) ud af løbet på Spa-banen.

Alonso sluttede senere på andenpladsen i VM-stillingen efter tyske Sebastian Vettel (Red Bull), der kun fik tre point mere end spanieren.

Romain Grosjean fik karantæne efter det belgiske grandprix, men da han vendte tilbage, var han skyld i, at Vettels holdkammerat hos Red Bull, Mark Webber, måtte udgå af det japanske grandprix.

De mange ulykker har sat spekulationer i gang om Grosjeans fremtid i Formel 1, hvor nogle har ment, at det kunne koste ham karrieren i motorsportens kongeklasse.

PolitikenPlus
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere