Annonce
Annonce
Sport

Sportsdøgnet: FCK skærer i Brøndby-billetter til kampen i Parken

Følg med i nyhederne fra sportens verden i indland og udland.

Fodbold: Brøndby har fået sit ønske om at få tildelt D-tribunen i Telia Parken opfyldt ved det næste derby mod FC København 17. april i Superligaen. Men i samme ombæring må Brøndby konstatere, at der bliver skåret markant i antallet af billetter til Brøndby-fans. På sin hjemmeside skriver Brøndby, at klubben er blevet tildelt 1.903 billetter. Tidligere har klubben fået 3.400 billetter til selvsamme tribune. De 1.500 færre billetter skyldes, at FC København har valgt at lukke knap halvdelen af D-tribunen for tilskuere, og den del vil dermed stå tom.

»Vi må acceptere beslutningen, men på vegne af de mange Brøndby-fans, der nu må blive væk, er vi meget ærgerlige«, skriver Brøndby.

FC Københavns beslutning skal ses som en konsekvens af, at klubben selv fik reduceret sit antal af billetter, da klubben senest gæstede Brøndby Stadion i efterårssæsonen.

Håndbold: Skjern Håndbolds playmaker Daniel Svensson er fortsat sygemeldt på ubestemt tid. Daniel Svensson kom til klubben i sommeren 2013 og var på det tidspunkt i behandling for kræftsygdommen Hodgkins Lymfom. I forbindelse med rutinetjek i december og januar viste en række af Daniel Svenssons kontroltal sig at være forhøjede. Derfor har Daniel Svensson været igennem en række undersøgelser, og det har vist sig, at mistanken om tilbagefald var begrundet. Daniel Svensson har fået konstateret lymfekræft og går nu straks i gang med kemobehandling, oplyser Skjern.

Cykling: Den tyske cykelrytter John Degenkolb (Giant-Alpecin) er i en helt anden situation i 2016 end på samme tidspunkt sidste år. Når nogle af verdens bedste cykelryttere kører den italienske forårsklassiker Milano-San Remo på lørdag, får han ikke lejlighed til at forsvare sin sejr fra sidste år. Det gør han heller ikke, når der i april er Paris-Roubaix, som han også vandt sidste år. Tyskeren viste sig første gang i lang tid frem offentligt tirsdag, hvor han dukkede op med en skinne omkring den tommelfinger, som man frygtede skulle amputeres efter styrtet, da en kvinde kørte ind i flere Giant-ryttere under holdets træningslejr i Spanien. Den 27-årige rytters comeback bliver sandsynligvis ikke før 1. maj.

Fodbold: Sidste års Champions League-finalist Juventus er ramt af et par skader inden kampen mod Bayern München onsdag aften. Italienerne fik 2-2 hjemme i Torino efter at have været bagud 0-2, og de har brug for alle ressourcer i returkampen. Desværre for Juventus er både angriberen Paulo Dybala og midtbanespilleren Claudio Marchisio blevet skadet under træning, oplyser klubben på sin hjemmeside.

Fodbold: Christian Keller er heller ikke med i Randers FC's trup, der i morgen spiller pokalkvartfinale mod FC København. Den afsatte anfører trænede med mandag, men er altså lige som i søndags mod Brøndby ikke i den trup, Colin Todd har udtaget. Tidligere i dag meddelte Randers FC's direktør, Michael Gravgaard, at klubben ikke længere vil udtale sig om sagen, hvor Keller har indledt et forhold til Jonas Borrings kone, men at trådene nu skal udredes internt.

Håndbold: Efter senest at have spillet for FCK Håndbold, AG København, Flensburg-Handewitt og franske St. Raphael skifter 31-årige Arnor Atlason i næste sæson til Aalborg på en 3-årig kontrakt. Islændingen er sammen med Patrick Wiesmach og Tobias Ellebæk de nye spillere i Aalborg, der tager afsked med svenskeren Emil Berggren stopper i klubben efter denne sæson.

Fodbold: Efter over 300 Superligakampe for Esbjerg og AGF indstiller 35-årige Jerry Lucena karrieren på topplan efter denne sæson. Jerry Lucena har meddelt det filippinske fodboldforbund, at han på grund af skader ikke kan deltage i de forestående VM-kvalifikationskampe mod Usbekistan og Nordkorea og at han har spillet sin sidste landskamp. »Det har været det fedeste, et rent eventyr, at være med i de fem år, og menneskeligt har det givet mig så meget. Det har været som at være en del af en familie, og jeg ærgrer mig kun over, at jeg ikke gjorde det noget før«, siger Jerry Lucena i en pressemeddelelse fra Esbjerg om sin landsholdskarriere. Jerry Lucena har sideløbende med sin aktive karriere været assistenttræner for Esbjergs U19-hold og agter at udbygge sin træneruddannelse.

FARVEL.  I sine 20 landskampe for Italien scorede Antonio Conte 2 mål, det første var sejrsmålet til 2-1 mod Danmark i 1999. Som landstræner er det foreløbig blevet til 16 kampe med blot 2 nederlag. Foto: Luca Bruno/ AP (arkiv)Fodbold: Leon Andreasen skal endnu en gang gennemå en operation. En ankelskade, der har holdt Hannover 96-spilleren ude i de seneste uger, skal i denne uge opereres hjemme i Danmark, hvor to små knogler skal fjernes, oplyser klubben på sin hjemmeside.

Fodbold: EM-slutrunden i Frankrig bliver Antonio Contes sidste opgave som Italiens landstræner. Efter to år på posten vil den tidligere landsholdsspiller og Juventustræner tilbage til klubfodbolden. Det oplyser præsidenten for det italienske fodboldforbund, Carlo Tavecchio, til nyhedsbureauet Ansa. Conte har i engelske medier været nævnt som en mulig afløser i Chelsea for Guus Hiddink, der er en midlertidig løsning efter fyringen af Jose Mourinho.

MÅL.  Et af de 21 mål, Carsten Hemmingsen scorede i sine 265 kampe i Superligaen, var for FC København på straffespark mod Vejle i 1998. Foto: FINN FRANDSEN (arkiv)Matchfixing: Den tidligere Superligaspillere Carsten Hemmingsen, der som aktiv optrådte for OB, FC København, AB, Vejle og AGF og i 1995 opnåede en enkelt landskamp, erkender overfor Fyens Stiftstidende, at han som træner for Middelfart har brudt DBU's regler ved at have spillet på sin egen klubs kampe i 2. division. »Det var uetisk adfærd, ikke matchfixing, men jeg har dummet mig gudsjammerligt og må tage min dom«, siger Carsten Hemmingsen til Fyens Stiftstidende. Ifølge avisen afsiger Matchfixingnævnet i Danmarks Idrætsforbund muligvis allerede dom over Hemmingsen i dag. Sagen har indtil videre været behandlet i diskretion i DBU-systemet. Carsten Hemmingsen er i dag sportschef i Marielyst.

Ishockey: Frans Nielsen udnyttede en modstanders fejl og levered den assist, der satte New York Islanders leverede et markant comebacks mod Florida Panters. Islanders var bagud 2-0, da Frans Nielsen spillede Kyle Okposo fri tilscoring med syv minutter tilbage af kampen, som Islanders endte med at vinde 3-2. Målmanden Frederik Andersen vandt på hjemmebane med Anaheim 7-1 over New Jersey, hvorimod både Jannik Hansen og Nikolaj Ehlers var ude med skader, da Winnipeg på udebane besejrede Vancouver 5-2.

Fodbold: Alle fire resterende kampe i FA Cuppen skal spilles i London. Manchester United skal besejre West Ham på udebane og Everton på Wembley for at nå frem til finalen, hvor Crystal Palace eller Watford venter. Det er resultaten af lodtrækningen til semifinalerne, der spilles på Wembley 23. og 24. april. Manchester United skal efter 1-1 i søndags på Old Trafford til Upton Park for at spille omkamp mod West Ham.

Redaktionen anbefaler

Sportsdøgnet: 20-årig skal være reserve for Kevin Magnussen

Del link
Annonce
Mest læste
Dit politiken
Annonce