Forberedelse. Hvis Kessler ikke besejrer Magee i Herning om tre uger, så bliver fighten mod Ward ikke til noget.
Foto: THOMAS SJØRUP (arkiv)

Forberedelse. Hvis Kessler ikke besejrer Magee i Herning om tre uger, så bliver fighten mod Ward ikke til noget.

Sport

Promotor: Kessler skal bokse på helligt sted

Sauerland arbejder hårdt på at sikre Mikkel Kessler en revanchekamp mod Andre Ward et andet sted end Oakland.

Sport

Hvis Mikkel Kessler og Andre Ward skal mødes i en revanchekamp, så skal den ikke finde sted i amerikanerens hjemby Oakland, hvor Ward i 2009 vandt over danskeren i en VM-kamp.

Det siger Kesslers promotor, Kalle Sauerland.

»Vi skal ikke til Oakland igen. Måske et neutralt sted. Las Vegas eller New York, to af sportens hellige steder, er for eksempel muligheder«.

»USA er fint med mig, bare det ikke bliver Oakland eller i staten Californien«, siger Kalle Sauerland.

Andre Ward bokser ofte i Oakland, og det bliver ifølge Kesslers amerikanske træner, Jimmy Montoya, umuligt at få kampen til Danmark.

»Vi får aldrig Ward ud af USA. Men hvis Andre Ward vil tjene nogle penge, skal han bokse uden for Oakland«, siger Montoya.

Opvarmning mod Magee
Kessler selv forsøger i disse dage udelukkende at holde fokus på sin næste opgave, som finder sted 8. december, hvor han skal i ringen mod nordirske Brian Magee i Hernings Jyske Bank Boxen.

Alligevel kan Kessler ikke helt undgå at skulle forholde sig til Ward. Og selvom Kessler er i tvivl om, hvorvidt Ward-kampen faktisk kommer til at finde sted, så siger danskeren, at han er klar at møde Ward hvor som helst.

»Hvis det skal være i Oakland, så må vi tage den tur igen. Jeg gider ikke være en kylling. Jeg er ikke som ham. Jeg vil gerne rejse ud for at bokse«, siger Kessler.

Ifølge Sauerland har bokseforbundet WBA, hvor Ward er verdensmester i supermellemvægt, accepteret, at vinderen af Kessler-Magee-kampen får chancen mod Ward.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

For abonnenter

Annonce

Mest læste

 • Annonce

Annonce

Forsiden

  Smil for helvede ...

  Engang grinede man af aarhushistorier - som den om, at der ligger p-piller i gaderne, fordi aarhusianerne ikke vil have børn i trafikken.

  Men i dag er det Smilets By, der har grund til at grine. Aarhus har byggeri på vej for 50 milliarder kroner, i international presse fremstår byen som mere trendy end København, og lørdag åbner Aarhus som Europæisk Kulturhovedstad 2017.

  Verdens mindste storby er blevet en vinder. Derfor sætter vi i de kommende dage maksimal fokus på Aarhus.

  'Årgang 0' er uhyggeligt godt castet

  Politikens Poptillæg:

  Ugens panel elsker tv-eksperimentet 'Årgang 0'.Serien er et portræt af nogle vidt forskellige familier, men også et portræt af Danmark, og et spejl, de fleste kan se dele af sig selv i. Politikens Poptillæg kaster et begejstret blik på tv-føljetonen om de snart 17-årige millenials.

  Vil du ha' mere Politikens Poptillæg? Find det her.

Annonce