Thomas Delaney var den helt store målhelt med i alt 4 mål, da Danmark slog både Polen og Armenien i begyndelsen af september.
Foto: Jens Dresling

Thomas Delaney var den helt store målhelt med i alt 4 mål, da Danmark slog både Polen og Armenien i begyndelsen af september.

Den (næsten) komplette guide: Sådan kommer Danmark til VM

Regnestykket for Danmarks vej til VM i Rusland kan blive simpel - eller utroligt kompliceret. Her er de mulige udfald for dansk succes.

FOR ABONNENTER

Indrømmet. Det er den store kugleramme, der skal tages i brug for at regne sig frem til, hvordan Danmark kvalificerer sig til VM i Rusland til sommer.

Men med sejrene over Polen og Armenien for en måned siden er håbet grønnere end det på noget tidspunkt har været tidligere i kvalifikationsturneringen. Om end en rejse til Rusland stadig kræver, at Danmark mander sig op i de to sidste kampe i Gruppe E.

For lige at strege banen op. Vinderne af de 9 kvalifikationsgrupper stryger direkte til VM, mens de 8 bedste toere parres i 4 playoff-kampe, hvor kun vinderen kommer med. Den dårligste toer er derimod ude.

Toerregnskabet gøres op ved at se på point og målscore for andenpladserne i de enkelte grupper - fraregnet holdet på sidstepladsen i toernes respektive grupper.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce