Det er op til Victor Axelsen om Danmark skal have en eller to semifinalister i Denmark Open. Den ene plads er allerede sikret i herredouble.
Foto: Stine Tidsvilde

Det er op til Victor Axelsen om Danmark skal have en eller to semifinalister i Denmark Open. Den ene plads er allerede sikret i herredouble.

Sport

Axelsen taber og gør herredouble til eneste danskere i Denmark Open

Caroline Wozniacki skal møde blandt andre verdensetteren i sæsonfinalen i Singapore.

Sport

Badminton: Denmark Open i Odense får kun en plads i lørdagens semifinaler. Først måtte Kamilla Rytter Juhl/Christinna Pedersen trække sig fra deres kvartfinale på grund af en knæskade hos førstnævnte, og dernæst tabte Niclas Nøhr/Sara Thygesen i mixed double til Goh Soon Huat/Shevon Jemie Lai fra Malaysia, og nedturen blev fuldendt, da Viktor Axelsen tabte 14-21, 22-20, 21-7 til inderen Kidambi Srikanth. Semifinalepladsen var dog sikret, da en af kvartfinalerne var ren dansk, og den vandt topseedede Mathias Boe/Carsten Mogensen med 21-16, 21-17 over Kasper Anthonsen/Niclas Nøhr.

Håndbold: Et mål af Louise Burgaard direkte på frikast i sidste sekund sikrede FC Midtjylland en udesejr på 23-22 over franske Brest i Champions League.

Svømning: Selv om Pernille Blume satte personlig rekord, blev hun besejret af en landsmand i Swim Cup Amsterdam. 50 meter butterfly er nu også kun en sekundær disciplin for Pernille Blume, der med 26,15 sek. blev overgået af Emilie Beckmann med 25,93 sek., hvilket rakte til en fjerdeplads. Daniel Skaaning kom på podiet med en tredjeplads i 100 meter medley, hvor han med 54,24 sek. henviste Viktor Bromer i 54,91 sek. til fjerdepladsen, og Gustav Friberg blev ligeledes nummer tre i 100 meter rygcrawl med 54,50 sek.

Golf: Alle tre danskere klarede cuttet i Andalucia Valderrama Masters med 47-årige Anders Hansen som bedst på 8.-pladsen i 2 under par efter to runder i 70 slag. Også Søren Kjeldsen skal efter syv ugers pause spille finalerunderne efter 72 og 71 slag, mens Lasse Jensen i 2 over par er på en delt 36.-plads. Jeff Winther er i forsøget på at forny sin spilleret på European Tour rykket ned på den underliggende Challenge Tour, hvor han halvvejs gennem  The Foshan Open er en delt 16.-plads, 8 slag efter den førende kineser. Også Morten Ørum Madsen og Martin Ovesen klarede cuttet.

Fodbold: Philip Billing risikerer en pause på et par måneder, efter den danske U21-landsholdsspiller fra Premier League-klubben Huddersfield har pådraget sin en ankelskade sidste weekend.

Tennis: Der venter hård modstand, når Caroline Wozniacki fra søndag deltager i sæsonafslutningen WTA Finals. Det kunne ikke være anderledes, da verdens otte bedste spillere i sæsonen fredag var med i lodtrækningen til de to grupper i WTA Finals, der spilles i Singapore. Danskeren kom i rød gruppe med den rumænske verdensetter Simona Halep og skal også møde Elina Svitolina og Caroline Garcia. I hvis gruppe skal Garbiñe Muguruza, Karolina Pliskova, Venus Williams og Jelena Ostapenko kæmpe om vejen til semifinalerne.

Fodbold: Det går fra ondt til værre for manager Ronald Koeman i den engelske Premier League-klub Everton. Hans hold er faretruende tæt på nedrykningsstregen i den hjemlige liga, og efter torsdag aftens hjemmebanenederlag på 1-2 er hans stilling endnu mere truet. Og han ved det. »Den endelige beslutning om min fremtid træffes af klubbens bestyrelse. Er jeg ikke den rigtige mand, hører jeg fra den. Hvis et hold ikke kan vinde, vil det jo altid gå ud over manageren«, siger Ronald Koeman ifølge bbc.com. Søndag eftermiddag får Everton besøg af Arsenal.

PSG's Kylian Mbappé stormer frem i fodboldverdenen, og den franske teenager er sikker på at få god støtte på vejen mod toppen.
Foto: Heppell Scott/AP

PSG's Kylian Mbappé stormer frem i fodboldverdenen, og den franske teenager er sikker på at få god støtte på vejen mod toppen.

Fodbold: Verdens dyreste fodboldspiller, brasilianeren Neymar, var 21 år, da han flyttede fra Brasilien til den spanske storklub FC Barcelona i 2013. Her tog superstjernen Lionel Messi den unge brasilianer under sine vinger, og Neymar tilskriver argentinerens rådgivning en stor del af æren for sin succes. Nu håber Neymar, at han selv kan overtage mentorrollen ved at give god råd videre til sin meget talentfulde holdkammerat, 18-årige Kylian Mbappé, i Paris Saint-Germain.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Annonce

»Jeg håber, at jeg kan hjælpe ham på samme måde, som jeg blev hjulpet af Lionel Messi. Mbappé er et unikt talent, og han har alle kvaliteter til at blive en superstjerne. Det vil jeg forsøge at hjælpe ham til at blive, jeg vil gøre alt, hvad jeg kan«, siger Neymar til brasiliansk fjernsyn ifølge AFP.

Håndbold: Det Europæiske Håndboldforbund (EHF) har stillet forslag om at lave turneringsstrukturen i Champions League i håndbold om for både mænd og kvinder fra 2020. Samtidig skifter den næstbedste europæiske klubturnering, EHF Cuppen, navn til European Handball League. Hos mændene bliver Champions League fra 2020 en mere eksklusiv turnering med 12 hold mod 28 hold i dag. Otte af holdene er nationale mestre fra de bedste ligaer, og de suppleres af fire ekstra hold. På kvindesiden kommer der fortsat til at være 16 hold i Champions League, men fra 2020 skal holdene kun igennem ét gruppespil før knockoutfasen.

Bueskydning: Når de danske bueskytter vender hjem fra VM i Mexico, så bliver det med minimum én medalje i kufferten. Det ligger fast efter torsdagens skydninger, hvor den regerende verdensmester i compoundbueskydning, Stephan Hansen, skød sig i guldfinalen. Sarah Sønnichsen er klar til bronzefinalen. Stephan Hansen, der vandt VM på hjemmebane på Christiansborg Slotsplads for to år siden, kan blive den første nogensinde til at genvinde VM-guldet. Hansen og Sønnichsen tabte derimod sammen kvartfinalen, da det tabte kvartfinalen for mixhold med 154-153 til Tyskland.

Fodbold: Everton har udelukket en fan fra at overvære Premier League-klubbens kampe i fremtiden. Det sker efter en episode torsdag aften i Europa League, da Everton hjemme på Goodison Park tabte 1-2 til franske Lyon. Her slog den pågældende Everton-fan Lyon-målmand Anthony Lopes, efter at Everton-spilleren Ashley Williams først havde skubbet til Lopes. Episoden blev endnu mere dramatisk, da den pågældende Everton-fan bar et barn på armen, mens han langede ud efter Lopez.

»Ledere i klubben har studeret fotooptagelser af en episode, der foregik i det 64. minut af kampen mod Olympique Lyon, da fans blev involveret i konfrontationer mellem spillerne. Vi har identificeret en person, og der vil nu blive skredet ind. Det vil inkludere et forbud mod at møde frem til kommende Everton-kampe, og klubben har anmeldt sagen til politiet«, skriver Everton på sin hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Annonce

Fodbold: FC København humper og halter i denne sæson, og før Europa League-kampen mod Zlín torsdag aften tog træner Ståle Solbakken konsekvensen af de svingende resultater. Folk som Stephan Andersen, Uros Matic og Carlo Holse røg ind i startopstillingen for at skåne nogle stamspillere til kampene i den hjemlige Superliga. Trods den alternative startopstilling slap FCK fra besøget i Tjekkiet med 1-1.

»I princippet kunne vi godt have stillet et stærkere hold. Men vi er i en prekær situation i Superligaen og har tabt tre kampe, lige efter vi har spillet i Europa«, forklarer Ståle Solbakken til tv-stationen 6'eren. »Jeg kan godt stå og sige, at spillerne skal kunne spille alle kampe, og at de skal være klar til Superligaen, men det har de altså ikke været«.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce