For første gang i fem Superligakampe var Teemu Pukki i startopstillingen og finnen scorede for første gang siden 23. juli.
Foto: Gregers Tycho

For første gang i fem Superligakampe var Teemu Pukki i startopstillingen og finnen scorede for første gang siden 23. juli.

Sport

Brøndby vinder med tidligt mål og et rødt kort

Teemu Pukki scorede for første gang i tre måneder, da Brøndby slog Helsingør.

Sport

Finske Teemu Pukki var tilbage i startopstillingen hos Brøndby efter fire kampe uden startplads, og angriberen sørgede med en tidlig scoring for en 1-0-sejr over FC Helsingør i Alka Superligaen.

Målet på Helsingør Stadion faldt allerede efter tre minutters spil, og sejren sendte Brøndby op på andenpladsen.

Helsingør har nu tabt seks kampe på stribe og er fortsat næstsidst, men kan overhales af Randers FC, som mandag møder AaB.

Brøndby spillede ikke godt, men var dominerende i størstedelen af kampen.

En glat bane førte dog til mange småfejl og dårlige afleveringer, og blandt andet derfor vadede forhåndsfavoritterne, som efter 74 minutter blev reduceret til ti mand, ikke i chancer.

Helsingør var i perioder udmærket med og skabte et par fine chancer mod et svagt spillende Brøndby-hold.

Det afgørende mål faldt, da Hany Mukhtar blokerede et udspark fra Helsingør-keeper Mikkel Bruhn efter fire minutter. Bolden endte i venstresiden, hvorfra den blev lagt ind foran mål.

Der stod Teemu Pukki, og han sendte bolden i mål med låret.

Helsingør kom bedre med. Efter 28 minutter stod Patrick Olsen for nordsjællændernes største chance, da han headede i favnen på Brøndby-målmand Frederik Rønnow.

Brøndby skruede op for dominansen i anden halvleg, og det gav hurtigt Teemu Pukki to muligheder, men angriberen manglede skarphed og misbrugte.

Kvaliteten var dog dårlig, og store Brøndby-chancer blev det ikke til.

Efter 74 minutter fik Brøndbys Anthony Jung sit andet gule kort, og han måtte altså forlade banen før tid.

Helsingør forsøgte at reagere med et par offensive indskiftninger og fik også enkelte fine muligheder. Klubben måtte dog se Brøndby løbe med de tre point.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce