Det er som regel dramatisk, når Everton og Liverpool mødes. Her er Ross Barkley (tv.) i græsset med Liverpools Dejan Lovren tidligere i år. De to hold mødes i øvrigt allerede på lørdag i Premier League
Foto: Byrne Peter/AP

Det er som regel dramatisk, når Everton og Liverpool mødes. Her er Ross Barkley (tv.) i græsset med Liverpools Dejan Lovren tidligere i år. De to hold mødes i øvrigt allerede på lørdag i Premier League

Verdens ældste fodbold­turnering starter med et klassisk brag

Rusland får muligvis en hård straf, når IOC mødes til dopingafgørelse tirsdag.

Sport
FOR ABONNENTER

Fodbold: Verdens ældste fodboldturnering, den engelske FA Cup, starter først sådan rigtigt, når storklubberne fra Premier League træder ind i turneringen i 3. runde kort inde i det nye år. Og stort set altid byder den engelske pokalturnering på klassiske brag i hver runde. Heller ikke denne sæsons udgave er en undtagelse. Her blev   rivalerne fra Liverpool FC og Everton sendt i armene på hinanden, når kampene afvikles 6. og 7. januar. Topholdet i Premier League, Manchester City, fik også modstand fra Premier League i form af sæsonens stor overraskelse, og Brighton får besøg af Crystal Palace i endnu et rent Premier League-opgør. I det nordøstlige England er der ligeledes lokalderby, når Middlesbrough og Sunderland tørner sammen.

Olympisk: Den dobbelte verdensmester i kunstskøjteløb, Jevgenia Medvedeva fra Rusland, vil tirsdag tale til Den Internationale Olympiske Komite (IOC), før komiteen skal stemme om en eventuel udelukkelse af Rusland til vinterlegene  i sydkoreanske Pyeongchang 9.-25. februar 2018. Den 18-årige skøjtestjerne, der er ubesejret i to år, rejser til Lausanne i selskab med bl.a. præsidenten for Ruslands olympiske komite, Alexander Zhukov, og chefen for russernes antidopingkommission, Vitalij Smirnov. Ingen russiske kunstskøjteløbere er blandt de 25 russiske atleter, der indtil videre er blevet nægtet deltagelse ved det kommende vinter-OL på grund af dopingforseelser ved OL i Sotji 2014.

Floorball: Kvindelandsholdet fortsætter de fine takter ved VM i tjekkiske Bratislava. Mandag aften sejrede danskerne 6-2 over USA efter perioderne 2-1, 4-1 og 0-0. Nu venter Letland tirsdag i den første knockoutrunde. Letterne har tabt alle deres tre første kampe klart.

Fodbold: Landsholdsspiller Jens Stryger Larsen var bænket, da Udinese mandag aften storsejrede på udebane i den italienske Serie A med 3-0 mod Crotone. Det var anden kamp i træk efter en skulderskade, landsholdsbacken ikke får spille tid.  Med sejren er Udinese nu nr. 14 i Serie A og har 5 point ned til nedrykningsstregen.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce