Fra lørdagens dyst mellem Pione Sistos Celta Vigo-hold og Lionel Messis FC Barcelona. Den duel endte 2-2 på mægtige Camp Nou.
Foto: Manu Fernandez/AP

Fra lørdagens dyst mellem Pione Sistos Celta Vigo-hold og Lionel Messis FC Barcelona. Den duel endte 2-2 på mægtige Camp Nou.

Sport

Sisto trækker en ekstra duel med Messi

NBA-stjernen Stephen Curry slipper heldigt fra ankelproblem, og VM i bowling slutter med endnu en dansk medalje.

Sport
FOR ABONNENTER

Fodbold: Barcelona med Lionel Messi i spidsen skal møde La Liga-kollegerne fra Celta Vigo med bl.a. Pione Sisto i truppen, når der spilles Copa del Rey-ottendedelsfinaler. Barcas ærkerival Real Madrid skal møde Numancia fra næstbedste række. Det var resultatet af tirsdagens lodtrækning. Barcelona, der har vundet pokalturneringen de seneste tre år på stribe, måtte lørdag nøjes med 2-2 hjemme på Camp Nou mod netop Celta Vigo i ligaen. En tredje storklub, Atlético, møder Lleida fra tredje bedste række, mens Sevilla spiller mod Cadiz fra næstbedste række. Kampene afvikles de to første uger af januar.

Curling: De kommende fem dage afgøres det, om Danmark næste år bliver repræsenteret i de olympiske curlingkonkurrencer, og Madeleine Duponts hold fik en sejrrig start ved OL-kvalifikationsstævnet i tjekkiske Plzen, hvor syv kvindelige hold spiller om de sidste to billetter til Pyeongchang. Danmark vandt over Italien, da opgav efter niende ende, da danskerne havde bragt sig foran 7-4. Rasmus Stjerne er skipper på det mandlige hold, der har syv konkurrenter i kampen om to pladser og indledte stævnet med at tabe 6-3 til Rusland.

Fodbold: Tilhængerne har fået gennemtrumfet, at Rosenborgs norske mestre med blandt andre danskerne Nicklas Bendtner, Mike Jensen og Jacob Rasmussen har droppet en planlagt træningslejr i Dubai i januar på grund af landets holdning til kvinder om homoseksuelle. »Vi erkender, at vi har undervurderet de reaktioner til fordel for sportslige vurderinger. Med den erkendelse revurderer vi beslutningen«, siger Rosenborgs sportsdirektør, Stig Inge Bjørnebye, til TV2 Norge.

Økonomi: For syvende år i træk har Sønderjysk Elitesport A/S sorte tal på bundlinjen i årsregnskabet. Det er især superligaklubben, der bidrager til det samlede overskud på små 2,9 millioner kroner, men samtlige seks driftsselskaber i koncernen, herunder håndbold og ishockey, leverer overskud. Sønderjyskes fodboldmænd deltog blandt andet i Europa League-kvalifikationen i det afsluttede regnskabsår. Omsætningen for hele koncernen var på den gode side af 100 millioner kroner.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce