Foto: White Paul/AP
Sport

Stolt Ronaldo og Liverpool sætter rekorder på CL-aften med danskermål

Sport
FOR ABONNENTER

En af fortidens, den i allerhøjeste grad nuværende og en måske kommende målscorer var i fokus på Bernabeu i Madrid på en målrig aften i Champions League, da der blev sat navn på de sidste 4 af de 16 ottendedelsfinalister.

Netop afdøde Henning Jensen blev mindet inden Real Madrids hjemmekamp mod Borussia Dortmund, inden Cristiano Ronaldo sikrede sig endnu en rekord i den store turnering og Pierre-Emerick Aubameyang anbefalede sig som en måske kommende angriber i klubben med to scoringer.

Samtidig blev der sikret en anden rekord, da Liverpool fuldendte den engelske triumf i denne sæson ved at gøre Chelsea, Manchester United, Tottenham og Manchester City følgeskab til forårets ottendedelsfinaler, der for første gang får deltagelse af fem klubber fra den samme liga.

Ikke færre end 33 mål blev der scoret på årets sidste Champions League-aften, og et af dem blev lavet af en dansker, selv om Christian Eriksen havde fået fri og landsholdskollega Yussuf Poulsen måtte nøjes med at se fodbold fra udskiftningsbænken.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce