Cristiano Ronaldo er igen Europas fodboldkonge.
Foto: Francisco Seco/AP

Cristiano Ronaldo er igen Europas fodboldkonge.

Sport

Ronaldo udligner til 5-5 mod ærkerivalen Messi

To stopper i Lyngby. Russisk minister er måske klar til at træde af efter dopingdom. Håndbold-VM er invaderet af danske landstrænere.

Sport
FOR ABONNENTER

Fodbold: Så står det 5-5 mellem superstjernerne Cristiano Ronaldo og Lionel Messi. Ronaldo er torsdag aften nemlig for femte gang i karrieren efter 2008, 2013, 2014 og 2016 kåret som vinder af det prestigefyldte Ballon d’Or-trofæ, der uddeles af det franske magasin France Football. Neymar (Barcelona/Paris SG) blev nummer 3.  Ronaldo og Messi mødes i La Liga lillejuleaften.  Ronaldo tog tidligere på året også Fifas årlige hæderspris.

Fodbold: Lyngby skal muligvis på spillerjagt i vinterpausen. Truppen skrumper i hvert fald med to. David Boysen fortsætter nemlig karrieren i mere eksotiske omgivelser i Beitar Jerusalem, mens Thomas Guldborg Christensen som 33-årige stopper karrieren. 26-årige Boysen har kontraktudløb , mens Thomas Guldborg Christensen har fået job i Dansk Boldspil-Union (DBU). Her skal han arbejde med staben omkring flere af ungdomslandsholdene.

Olympisk: Den russiske vicepremierminister Vitalij Mutko siger torsdag ifølge nyhedsbureauet Tass, at han er villig til at træde tilbage fra sin post når som helst, hvis »hvis det kan hjælpe på situationen, eller hvis det er nødvendigt«. Mutkos udtalelse kommer, efter Den Internationale Olympiske Komite (IOC) tirsdag besluttede at udelukke Rusland fra det kommende vinter-OL i sydkoreanske Pyeongchang pga. massive dopingproblemer i Rusland. Samtidig blev Mutko udelukket på livstid fra alle olympiske aktiviteter.

»Lad os ikke tale om en tilbagetræden nu. I kender mig alle gennem årtier, og I ved, at jeg er klar til at gå, hvis det skal være«. Mutko er også chef for den komite, der styrer næste års VM-slutrunde i Rusland, og det kan forventes at blive et varmt emne før slutrunden.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce