Annonce
Annonce
Annonce
Cykling

Dansk cykeltalent vender storhold ryggen

Thomas Vedel Kvist skifter fra Quick-Step til Glud og Marstrand - LRØ Rådgivning.

Gem til liste

Efter to anonyme år hos storholdet Quick-Step vender den danske cykelrytter Thomas Vedel Kvist hjem til Glud og Marstrand - LRØ Rådgivning.

»Vi ser Thomas som en meget dygtig cykelrytter, og vi har forventninger om, at han resultatmæssigt kan løfte holdet«, siger Team-manager på Guld og Marstrand - LRØ Rådgivning, Christa Skelde.

Den 23-årige rytter fra Odder har kæmpet med skader i denne sæson, og det kostede i kontraktforhandlingerne med Quick-Step, hvor han har kørt siden 2008.

Glud og Marstrand er opsat på at hjælpe det danske talent tilbage i cykelsportens bedste række, ProTouren, hvor han ifølge Christa Skelde hører hjemme.

LÆS OGSÅUng dansker på hold med Bettini og Boonen

»Vi vil give ham den bedste støtte og ballast, så han kan blomstre igen og komme tilbage på ProTouren«.

»Vi har en stolt tradition med at hjælpe folk videre, og vi kan udover det cykeltekniske også fylde personlige og mentale ting i bagagen«, siger Christa Skelde.

Glud og Marstrand - LRØ Rådgivning har i denne sæson haft kontrakt med Mads Christensen, som også har kørt for Quick-Step, hvor han i sin tid mistede lysten til at cykle. Mads Christensen var et af dansk cykelsports største talenter, og efter to år på danske hold skal han igen køre ProTour, når han fra næste sæson kører for Bjarne Riis.

Christa Skelda ser allerede et tilsvarende forløb tegne sig for Thomas Vedel Kvist. Hun er ikke bekymret over, at den 23-årige rytter ikke har præsteret resultater hos Quick-Step.

»Det er lidt svært, når du kommer til så stort et hold. Du får ikke lige rollen som kaptajn, og der skal være nogen til at forsvare målet. Han har taget et stort slæb«.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere