Annonce
Annonce
Annonce
Cykling

Dansk cykeltalent vender storhold ryggen

Thomas Vedel Kvist skifter fra Quick-Step til Glud og Marstrand - LRØ Rådgivning.

Gem til liste

Efter to anonyme år hos storholdet Quick-Step vender den danske cykelrytter Thomas Vedel Kvist hjem til Glud og Marstrand - LRØ Rådgivning.

»Vi ser Thomas som en meget dygtig cykelrytter, og vi har forventninger om, at han resultatmæssigt kan løfte holdet«, siger Team-manager på Guld og Marstrand - LRØ Rådgivning, Christa Skelde.

Den 23-årige rytter fra Odder har kæmpet med skader i denne sæson, og det kostede i kontraktforhandlingerne med Quick-Step, hvor han har kørt siden 2008.

Glud og Marstrand er opsat på at hjælpe det danske talent tilbage i cykelsportens bedste række, ProTouren, hvor han ifølge Christa Skelde hører hjemme.

LÆS OGSÅUng dansker på hold med Bettini og Boonen

»Vi vil give ham den bedste støtte og ballast, så han kan blomstre igen og komme tilbage på ProTouren«.

»Vi har en stolt tradition med at hjælpe folk videre, og vi kan udover det cykeltekniske også fylde personlige og mentale ting i bagagen«, siger Christa Skelde.

Glud og Marstrand - LRØ Rådgivning har i denne sæson haft kontrakt med Mads Christensen, som også har kørt for Quick-Step, hvor han i sin tid mistede lysten til at cykle. Mads Christensen var et af dansk cykelsports største talenter, og efter to år på danske hold skal han igen køre ProTour, når han fra næste sæson kører for Bjarne Riis.

Christa Skelda ser allerede et tilsvarende forløb tegne sig for Thomas Vedel Kvist. Hun er ikke bekymret over, at den 23-årige rytter ikke har præsteret resultater hos Quick-Step.

»Det er lidt svært, når du kommer til så stort et hold. Du får ikke lige rollen som kaptajn, og der skal være nogen til at forsvare målet. Han har taget et stort slæb«.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere