Annonce
Annonce
Annonce
Cykling

Armstrong ser stadig sig selv som retmæssig Tour-konge

Den faldne amerikanske stjerne nyder fortsat sine gule førertrøjer.

Gem til liste

Både det amerikanske antidopingagentur, Usada, den internationale cykelunion, UCI, og Tour de France organisationen har officielt frakendt Lance Armstrong de syv triumfer i verdens skrappeste cykeludfordring, han hyldedes for i årene fra 1999 og frem.

Men at den 41-årige faldne amerikanske superstjerne selv fortsat betragter sig som den retmæssige vinder af disse styrkeprøver, hersker der ingen tvivl om.

Førertrøjerne hænger på væggen i hjemmet
Det fremgår således af en frisk melding via twitter.com, som Armstrong i adskillige år har benyttet til at kommunikere med omverdenen.

Læs ogsåUCI: Armstrong-sag undersøges af uvildig instans

»Hjemme igen i Austin og slapper af«, lyder således teksten til det billede, amerikaneren har lagt ud på det sociale netværk, og som viser ham liggende på en sofa under de prætentiøst indrammede gule førertrøjer fra Touren, som dækker vægen over ham.

Næsten fire millioner følger Armstrong på twitter.com
Det budskab når i hvert fald ud til de. 3.804.697 personer – tallet stiger tilsyneladende konstant – der har meldt sig som faste modtagere af Armstrongs signaler, og umiddelbart kan det kun tydes på den måde, at han absolut ikke har i sinde at acceptere autoriteternes dom over ham.

Læs ogsåPodiet forbliver tomt efter Armstrong

Armstrong har netop været med familien en tur på Hawaii, der gennem adskillige år har hørt til hans foretrukne opholdssteder, både i forbindelse med ferier og forberedelser.

Læs ogsåEkspert: Stresset Armstrong risikerer depression

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere