Annonce
Annonce
Annonce
Cykling

Fyret: Rasmussen-rytter gik lidt for hurtigt til energidrikken

Michael Reihs er fyret af Christina Watches-Onfone for at reklamere for sin ny arbejdsgiver.

Gem til liste

I den seneste tid har de ambitiøse danske cykelmandskaber, der opererer på et lidt lavere niveau end flagskibet Team Saxo - Tinkoff, men er af uhyre stor betydning for den hjemlige talentudvikling, haft travlt med præsentere nyerhvervelser til den kommende sæson.

Men i et enkelt tilfælde ser det ud til at være gået en anelse for hurtigt, og det har ført til, at Michael Rasmussens Christina Watches-Onfone med øjeblikkelig virkning har bortvist den rutinerede Michael Reihs, fordi denne efter Christina Watches-Onfone direktøren Claus Hembos opfattelse har misligholdt sine kontraktlige forpligtelser.

Med fra starten på Christina Watches-Onfone
33-årige Michael Reihs, der i adskillige sæsoner har markeret sig som en af de skarpeste profiler på den hjemlige scene, var med fra starten på Michael Rasmussens dansk eventyr i 2011 og vandt sidste år UCI-løbet Himmerland Rundt.

Han har for 2013 indgået kontrakt med Team CULT Energy, der er etableret af bossen på det tidligere Glud & Marstrand-LRØ, Michael Skelde, og balladen opstod, da Reihs deltog i det pressemøde, hvor den ny sponsor præsenteredes 18. oktober i Århus.

LÆS OGSÅDanmarks mest vindende cykelhold redder eksistensen

Rytteren blev fotograferet, så navnene Skelde Cycling og CULT var synlige, og det er faldet Christina Watches-Onfone for brystet.

Forbudt at reklamere for andre hold
I en pressemeddelelse gør Claus Hembo opmærksom på den passus, i Danmarks Cykle Unions standardkontrakter, hvor det ganske rigtigt fastslås, at »det er forbudt rytteren under varigheden af denne kontrakt at arbejde for andre hold eller gøre reklame for andre sponsorer end holdets sponsorer«.

Christina Watches-Onfone fremhæver ligeledes, at Reihs har deltaget aktivt i CULTs sponsornetværk, og disse faktorer har ført til, at kontrakten, som løber til udgangen af indeværende år, straks er blevet ophævet.

Klare brud på kontrakten
»Vi anser samlet og hver for sig handlingerne som værende dybt illoyale og som klare og meget alvorlige brud på vores kontraktlige forhold«, fastslår Claus Hembo.

»Hvis Skelde Cycling og CULT A/S mener, at de allerede nu har brug for en af mine medarbejdere til at varetage sportslige og kommercielle opgaver, vil vi ikke stille os i vejen for det«.

»Vi synes bare ikke, det er os, der skal betale for andre folks medarbejdere«.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere