Annonce
Annonce
Annonce
Cykling

Hver fjerde dansker vil have stoppet Tour-tv

En undersøgelse viser, at troværdigheden ved Tour de France har lidt et knæk.

Gem til liste

De mange dopingsager i cykelsporten - og senest den måske største af dem alle med Lance Armstrong i hovedrollen - er tilsyneladende begyndt at tære på danskernes lyst til at se pedalatler på tv.

En undersøgelse foretaget af YouGov for 24timer viser, at 26 procent af de adspurgte vil have TV2 til at stoppe sommerens transmissioner fra Tour de France.

Læs ogsåArmstrong mister ærestitel efter dopingchok

Formanden for Danmarks Cykle Union, Tom Lund, tror dog ikke helt på, at tallene holder stik.

»TV2 holder ekstremt meget af Tour de France«
»Der er et eller andet med danskerne, når sommeren står for døren. Hvis der er en spændende Tour med nogle danske ryttere, så vil det tal blive mindre, når vi nærmer os«, siger han til avisen.

Læs ogsåCykelunion erkender dopingafmagt og satser nu på hotline

Hos TV2 giver undersøgelsen da heller ikke anledning til nogen dramatiske ændringer af konceptet for Tour de France-udsendelserne.

Læs ogsåMichael Rasmussen: Ih, hvor de lyver

»Selvfølgelig gør det indtryk, hvad vores seere mener om denne sag, men omvendt vil jeg gerne slå fast, at TV2 holder ekstremt meget af Tour de France. Vi har sendt løbet i 24 år, og det vil vi blive ved med«, siger sportschef Frederik Lauesen.

PolitikenPlus
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere