Annonce
Annonce
Annonce
Cykling

Hver fjerde dansker vil have stoppet Tour-tv

En undersøgelse viser, at troværdigheden ved Tour de France har lidt et knæk.

Gem til liste

De mange dopingsager i cykelsporten - og senest den måske største af dem alle med Lance Armstrong i hovedrollen - er tilsyneladende begyndt at tære på danskernes lyst til at se pedalatler på tv.

En undersøgelse foretaget af YouGov for 24timer viser, at 26 procent af de adspurgte vil have TV2 til at stoppe sommerens transmissioner fra Tour de France.

Læs ogsåArmstrong mister ærestitel efter dopingchok

Formanden for Danmarks Cykle Union, Tom Lund, tror dog ikke helt på, at tallene holder stik.

»TV2 holder ekstremt meget af Tour de France«
»Der er et eller andet med danskerne, når sommeren står for døren. Hvis der er en spændende Tour med nogle danske ryttere, så vil det tal blive mindre, når vi nærmer os«, siger han til avisen.

Læs ogsåCykelunion erkender dopingafmagt og satser nu på hotline

Hos TV2 giver undersøgelsen da heller ikke anledning til nogen dramatiske ændringer af konceptet for Tour de France-udsendelserne.

Læs ogsåMichael Rasmussen: Ih, hvor de lyver

»Selvfølgelig gør det indtryk, hvad vores seere mener om denne sag, men omvendt vil jeg gerne slå fast, at TV2 holder ekstremt meget af Tour de France. Vi har sendt løbet i 24 år, og det vil vi blive ved med«, siger sportschef Frederik Lauesen.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere